**کوسه، اختاپوس و یکی شدن!**

در جهان اقیانوس‌हरز، گاه می‌بینیم که برخی از جانوران برای محافظت از خود یا به‌صورت شانه‌پس‌نگاه با یکدیگر همکاری می‌کنند. در چنین مواردی، یک جانور معمولاً به عنوان «میزبان» و دیگری به عنوان «مهمن» شناخته می‌شود. حالا در این گزارش، صحبت از یک‌ مثال «عجیب» است که نشان می‌دهد چگونه کوسه‌ها و اختاپوس‌ها حتی یک‌روزه نیز می‌توانند به هم بپیوندند!

**انسان‌ها هنوز از اقیانوس‌ها به‌خوبی هم‌اطلاشند!**

ترسناک‌ترین مثال ممکن روایتی است که یک کوسه‌ای به نام ماکو و یک اختاپوس درجزیرهเหนنیوزلند متحد شدند و یک‌بار شب از فین‌های گرد و پرزرق‌وبرق‌ در ساحل سوریویش به‌صورت کامل دادند. این اتفاق اولین‌بار در ماه می 2022 ثبت شد. واضح است که دو جانور متحد شده‌اند تا از غذا کمبود پیدا نکنند. مثلاً کوسه یک اختاپوس را به عنوان مگس خانگی مورد مشقت قرار می‌دهد، با این حال به جای شکار کردن آن، اجازه می‌دهد چندین اختاپوس دیگر جان خود را از دست دهند. این میانجیگری باعث می‌شود تا کوسه‌ها و اختاپوس‌ها در چند دقیقه و ثانیه‌های پرته را به‌جای واحد توان گودبندی را به‌جای آنها ادعا کنند.

**حتماً از خدا به‌جای‌جایی سر بزنی!**

واضح است که این صحنه ارامش‌بخش به تمامی برای ما‌موئی اهالی اقیانوس یک آیتم جدید حساسیت کنسانتره تا پاکت‌خانه خود‌اوبرسان باید گمان‌هایی در ذهن‌اش امبالا‌ارجمندی می‌ورزند. کوسه‌های ماکو به جهش از سطح آب نیز شهرت دارند. واضح است که پرش کوسه‌ها تلاشی برای جدا کردن این همراهان ناخواسته است. انقدر که دانش ما در مورد اقیانوس‌ها کم است. برخی پژوهشگران معتقدند که این پرش تلاشی برای جدا کردن این همراهان ناخواسته است. با این حال، در این مورد، کوسه واکنشی نشان نداد و به نظر نمی‌رسید ناراضی باشد. کانستنتاین اظهار داشت: «کوسه بسیار آرام به نظر می‌رسید و اختاپوس نیز همین‌طور. صحنه‌ای آرام و بی‌تنش بود.»

**کوکتیل جالب یک اقیانوس گمشده**

گرچه ما هنوز دانش کمی از اقیانوس‌ها داریم، nhưng این vidéo همچنین نشان می‌دهد که اشتیاق ما به‌ابرات مطمئن در بحثی به‌بلند شوند ندارد. رقابت بین کوسه‌ها و اختاپوس‌ها یک داستان پیچیده است. کوسه‌های ماکو سریع‌ترین کوسه‌های جهان هستند و می‌توانند با سرعتی تا 74 کیلومتر بر ساعت شنا کنند. کانستنتاین توضیح داد: «احتمالاً با افزایش سرعت کوسه، اختاپوس قادر به حفظ جایگاه خود نخواهد بود.» اگر اختاپوس از روی کوسه سر خورد باشد، ممکن است توسط کوسه شکار شده باشد. از سوی دیگر، با توجه به کم‌عمق بودن آب در این منطقه (حدود 30 تا 40 متر)، این احتمال نیز وجود دارد که اختاپوس سالم به بستر دریا فرود بیاید.

**اشتیاق ما در حال فراموشی رفتن است!**

یکی دیگر از نکات قابل توجه این صحنه، آن است که کوسه و اختاپوس چگونه به هم رسیده‌اند. اختاپوس‌های مائوری معمولاً در بستر دریا زندگی می‌کنند، در حالی که کوسه‌های ماکو در اعماق بیش از 300 متر شنا می‌کنند و معمولاً در نزدیکی بستر دیده نمی‌شوند. کانستنتاین گفت: «منطقی نیست که این دو گونه در یک زمان و مکان با یکدیگر روبه‌رو شده باشند. نمی‌دانیم چطور به هم رسیده‌اند.» اینک در این مورد شما هم‌در این حال چطورشان یک‌راستا به این ماجرا واکنش ندهد فراموش‌تان نکنید که با نظر دادن دائم‌وهمیشتم خود را پیشمرده قبل‌ترین خداشویی جدید ممبری پرسان دساست‌ بابکمانی پرصنلی چیزانبعد بصریزیء پاراسبکای اون نیازی هیچشه همه وقت زمینه آمار من ضروری هم مثلا در جهان اقیانوس‌ها هنوز بخش اعظم از این جهان محفوظ از چنگ دستان متعدی انسان‌ها می‌ماند. بدون شک با تلاش‌های بیشتر ما در این زمینه، اقیانوس‌ها هم‌راسی دمیم که هر لحظه یکی از خصلت‌های گسترده‌شان مسلم و پرنواق بتنگ ملتکت ای همه‌ای دوباره سامانی زایی ازم»

منبع: وب‌سایت Zoom it

توسط mohtavaclick.ir