رویداد ملی ایده پردازی “فناوری‌های نوین در صنعت” در استان کرمانشاه

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، رویداد ملی ایده پردازی با عنوان “فناوری‌های نوین در صنعت” (سیمرغ ۲) را در همکاری با معاونت علمی پژوهشی سپاه امام سجاد (ع) و کانون بسیج مهندسین صنعت و معدن کرمانشاه ایراد کرد. این رویداد در سه محور انرژی‌های تجدیدپذیر و ذخیره سازی انرژی، هوش مصنوعی و نانوفناوری در صنایع برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند تا 31 فروردین ماه سال آینده ایده‌های خود را به آدرس shetabgar.com/s2 ارسال کنند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه استفاده از فناوری‌های نوین در صنعت را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و عنوان کرد که استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین، موجب افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه و بهبود کیفیت محصولات شده و جایگاه صنایع کشور را در بازارهای بین‌المللی ارتقا می‌دهد. او حرکت به سمت استفاده از فناوری‌های نوین را اجتناب ناپذیر دانست و افزود که گام اول شناسایی ایده‌های کاربردی است. او همچنین این رویداد را فرصت بینظیر برای صاحبان ایده یاد کرد و افزود که ایده‌های برتر یا قابلیت تجاری‌سازی در این رویداد توسط پارک علم و فناوری استان مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

این رویداد می‌تواندประโยชน‌های بسیاری برای صنایع کشور داشته باشد. استفاده از فناوری‌های نوین، صنایع را رقیب‌تری در بازار بین‌المللی می‌کند و توانایی compétitive رشدی برای این صنایع ایجاد می‌کند. همچنین می‌تواند gópیتی به توسعه محیط زیست و سوخت کربن بالای این صنایع داشته باشد.

اگرچه این رویداد می‌تواند نتیجه‌گیری سودمندی داشته باشد، اما هنوز چندین چالش برای این رویداد وجود دارد. یکی از این چالش‌ها، چندین ایده پردازی که هر سال برگزار می‌شود، است. این ایده پردازی‌ها اکثرا چندین سال انتظار دارند تا به مرحله تجاری‌سازی برسند. بنابراین، مهم‌ترین چالش این رویداد، تجاری‌سازی ایده‌های به‌طور یک دست زیادی است.

رویداد “فناوری‌های نوین در صنعت” می‌تواند فرصت مناسبی برای صاحبان ایده باشد، اما برای درک بهتر این موضوع، باید به شکلی مشابه با رویداد‌ها مشابه در دیگر شهرها تجزیه و تحلیل کند.

رویداد‌های مشابه “فناوری‌های نوین در صنعت” در کشور را می‌توان به کنگره ملی ایده پردازی، رویداد ملی ایده پردازی و راه‌اندازی مشاغل نو و…)

برخی از مزایای این رویداد‌ها به شرح زیر می‌باشد:

* پویایی و خلاقیت و کفایت جامعه صنعتی در کشور را ارتقا می‌دهد.
* برقراری ارتباط mezi صاحبان ایده و صنعتگران پویا را ایجاد می‌کند.
* تجربیات جدید برای صاحبان ایده می باشد.
* گام اول در تجاری‌سازی ایده‌های الصنف‌ها می باشد.
* توسعه ظرفیت‌های متخصصان پژوهشی کشور
* پیشرفت و رشد سریع صنایع ایران و ارتقای جایگاه صنعتی ایران در جهان.

عدم پایبندی به رویداد “فناوری‌های نوین در صنعت” این رویداد را مورد سوال قرار می‌دهد. روندهای جدید همواره در دنیا بروز می‌کنند و جملاتی مانند “اولین رویداد ملی” یا “نخبگان داخلی برای تماشای این رویداد می‌آیند”؛ درنتایج بهاریم و به نقص رویداد برسیم.

موفقیت “فناوری‌های نوین در صنعت” به تهیه یکチーム یعنی فکری نگین از بهترینهانگساب کنندتازریان خود، البته با همراهی طرفداران، تعامل کنندگان و رسانه‌ها مترقی زیادی نیاز دارد که میزان موارد گفته شده را بالا برده و به دنیایی پویا برای صاحبان ایده دوران طلایی واحدی را به جز دوران هلالی همه‌روزه به آن ها برساند.

توسط mohtavaclick.ir