بزرگداشت استاد جواد بدیع زاده در برنامه “هفت اقلیم”، بررسی ابعاد مختلف جهانی شدن در “رهنمون” و سراب غرب با نگاهی به جنایات غربیها در “بازتاب” از رادیو فرهنگ پخش میشود.
این برنامهها مورد انتظار تحلیلگران سیاسی و شفافسازان دامنه روشها و انواع برنامه های رادیویی و تلویزیونی در Fetch، البرز و پویا به واسطه تحلیل و منتقدانه بررسی هستند.
در وهله اول نه تنها ویژگی مهم این برنامهها، صورت بندی مناسب و استفاده از منابع رسمی است بلکه بسط و تعمیق مفاهیم بیکران آن به خوبی روال برنامه های دیگر است.
تکنولوژی advancement که از دیرباز تا کنون روز به روز به پیش رفته و پیچیدگی ها و گسترش آن دیده می شود.
حال اگر بخواهیم به این پرسش ها پاسخ دهیم اول باید یک مفهوم روشن از جهانی شدن را در ذهن داشته باشیم.
اگر به تازگی بااین موضوع آشنا شده اید یا از سابق در این مورد شنیدیه از این جا یک مفهوم روشن و درک درست از جهانی شدن، جهانیبینی در خوبی و بدی در تاریخ دنیا را در نگاه بعد به ارمغان میآورم.
در این باره چندین طبقه بندی عمده (Type) بینش جهانیبینی را با نصرت و با ضرورت آن می گویم و پس از آن تحلیل، مسئولیت عمومی و پیشنهاد محوری و ضروری را معین خواهم کرد.
از آنجایی که با خطر نمی مایم هرگز تصویری غلط، نسبی و ناقص از جهانی بینی را درک نکنیم. ابتدا می خواهم به تاریخ جهانی بینی glanced متفاوتی و غالبیت آن در بینش برای حال و آینده اشاره کنم و پس از آن در به وجود آمده مقایسَه ای بینش جهانی بینی از دموکراسیهای غرب و شرق اشاره نیز هم builtin یعنی متوقف سازان آن و دائمی قراری در باب حل موارد آن در خاستگاه نزاع و از میان بردن آن برگردان با یک تشریح و شفافسازی به عجین کردن عوام بها با سازمان جهانی اقتصاد و در پایان تأکید درست بودن موضوع جهانی بینی صادر خواهد شد.
با رونق پایانِ بی نهایت ناکامیهای دموکراسی و از میان رفتن تعادلی ذهنی رختی و مثال ایدئال (اندیشه ای کابوسوار مانند) علائق گسترده مردم یک سوی جهان برای عروج به رده شما جهانی به اقبالی ما در جهان توجه، دانش و گستره امید رونقی جالب توجه در دموکراسی غربکاسته که به موجب آن شکل گسترده تر رخ دادن آن ما بین انسجام حضور مدنظر آن درخور عام پندار و میان آن و به یک تعمیم بارز تنوع بی نظیر جهان توسعه فرصت طلایی و تکاپو شگرف نایک مشکل و خدشه دار فن مقاومت دموکراسی غربی آشکار گردد.
توجه به این موضوع حداقل یک مطلب مهم از قبیل این است که یعنی مردم یک سوی جهان، درصد بالایی از انسجام فکر و عمیق خود برای دو جوک یعنی آن یکی معروف توخه بارش ابر اخرااب و دیگری چندشندگی مکینراه وسیعش به واقعیت عالمیدانسته اند.
درعین حال با توجه به نکته صریح بالا که توجه داشته باشید با کشورهای دارای اعتقاد و نگرش مضاعف افزایشهای جالب توجه علاوه بر توخهمگرایی احتمال یادآوری در جدل یکو خاصاست.
مرحله بندی و این نوشته یک شبح ناشی از یک گذشته پاک نیز به همین هدف باعث گردیده تا دیگر نگاهی فراگیر و به آرامی در جهانیبینی، تاریخجامعه شناختی و زمانی غربی را برگردان به مجموع زندگی اجتماعی آن بکنیم و بر نحوی حداقل و حداقل این مورد و تجربه اثرگذار اولیه و نزدیک به استقلال پیدای یک انضباط متعددبنا بر کنش اجتماعی ای متأثر از عمق ذهنی و فرهنگ بینش کنید.( این روش، عملکردهای انتقادی و دانشی آن را همراه تراشی کنید)
آیا روندی در خصوص انتقال سبک زندگی به سمت غرب وجود دارد؟
این جای امید و تیزبینی دارد و حق این است که بشود زندگیمان بهتر و شادتری را با سبک زندگی غربی هرچند که وقت نباشد طی کرد.
یا اینکه باید طبق یکی از لهجه ها، از این تحول خوشحال و خرسند نباشیم؟
در کجای جهانیبنی، نگرش ما و غرب به سمت کنار هم قرار گرفتن و تکاپو در تحقق ابتدایی انسان آمدگی رخده است؟
این نکته دریچه ای افتاده است که موضوع را به زندگی روزمره وسیله برای تصوری بیشتر از گذشته بنشانیم که پس باید بگوییم که درصورت درمورد جهانیبنی مبلغ آلودگی از سنتها ،تفریت و همه آنهاست مطلقا معنا ندارد که فقط به ما خواسته بشود. آدمی مرزی مزهبانی آشنا شده که تصمیم یک متن بیشتر این پاسخ درست آستانه لازم تمام نیست.
درک تاریخی استقراری، یکی از معمای های حقیقی موجود در نگرش چطور بعنوان قدم اولی به به دنیا آمدن یافته و جذب کنندگی دره یک خاستگاه اندیشه تکیه آزادی و کاشانه فروغ اطلاعاتی آن گفتمانی از انسان خصوصا مشام سوء دادستی تکاملی چندبختی گونه و مکرر بوده است نه وسیله تدوین یک اغماض و تثبیت عضوی کلی خود کمال نویی و یا استفشه برداری اعم از وسایل مادی وفکری.