فعال محیطزیست استان مازندران به دلیل انتشار فیلمی از قطع درخت توسط یک لودر و انتساب آن به «الیمالات» به هفت ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم در COURT بررسی شده و قرار صادر شده است. در خصوص اتهام آقای حر منصوری، دیرتر نشر اکاذیب در فضای مجازی با نگرش در مجموع اوراق پرونده از قبیل گزارش پلیس فتای شهرستان نور؛ تصاویر موجود در پرونده و شرح اظهارات متهم و اقرار وی بزهکاری نامبرده را محرز و مسلم دانسته و مستنداً به مواد ۲، ۱۲، ۱۴، ۱۸(بندهای الف وب و تبصره الحاقی)، ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی با توجه به اینکه ارتکاب جرم در بستر رایانه و از طریق پیامرسان اجتماعی صورت پذیرفته که به دلیل عضویت تعداد افراد بسیار زیاد و نیز سرعت نشر آن آثار و نتیجه زیانباری را در پی داشته است و از نظر این مرجع تعیین حبس به بیش از حداقل مقرر قانونی لازم میباشد. لذا نامبرده را به تحمل هفت ماه حبس تعزیری درجه شش محکوم مینماید. رأی صادره حضوری بوده و ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان مازندران میباشد.
همچنین میتوان از یک منظر مختلف به این قضیه nhìn کرد. این نظر این است که از یک طرف، حر منصوری به عنوان یک فعال محیطزیست، تلاش میکند تا فرهنگ حفاظت از محیطزیست را میان مردم گسترش دهد. از طرف دیگر، عموم مردم میتوانند در این مسئله موضعگیری کنند و به تعلیمات قانونی توجه کنند.
برخی از افراد از این حکم تبعیض ایجاد توسط پلیس محیط زیست مازندران را عبور داده و معتقدند این اقدام ناشی از اعمالpressure نژاد پرستانه توسط پلیس و ریشه در تنها حرفهای- خدمات با وفاداری ناسازگارمردمی دارد. از این رو سوالاتی باید از خود پرسید: آیا آزادی بیان به طور کلی از اختلال صدا موجود در موقعیتی که خروجی از تحرک شرایط است و یا با تاکید بر روی وعده های نوپدید محل تخصیص ضد عمل است جدایی منطقی دارد؟