#### رونمایی از میراث غنی استان فارس از طریق انتقال خمره کشف شده به تخت جمشید
در روزهای اخیر، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از انتقال یک خمره به تخت جمشید خبر داد. این خبر میتواند نمایانگر تلاش های جدی برای احیای و به نمایش گذاشتن میراث فرهنگی این استان باشد. به تنهایی انتقال یک خمره ممکن است تنها گامی در یک مسیر طولانیتر باشد، اما میتواندBước مهمی در رشد آگاهی و حفاظت از میراث فرهنگی باشد.
#### چرا این خبر مهم است؟
* تخت جمشید، مربوط به دوران هخامنشیان است، و از جمله آثار حفاظت شده تحت برنامه ثruhaye از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میباشد. انتقال این خمره میتواند نشان دهد که میراث Cultural تاریخی استان فارس و ایران، هر چقدر که قدمت در زمان بگیرد، باز هم مطمئناً حداقل در نزد عمومان پسندیده است.
* مورد اشاره، احتمالاً جزء غنیترین آثار تاریخی دوران هخامنشی است و گنجایشة چندین گنج نوعی از قبیلههای ایران قدیم است. اگر خمرهٔ مذکور، با تعدادی از اشیای ارزشمند دوران هخامنشی خدال گشت باشد، آنگاه برای اولی نیازی هرگز نیاز نیست ولی در عمل، خاصیازی نیز جز این جنس گردیده.
#### توجه به روندی که در این خبر پنهان شده است:
از آنجایی که انتقال این خمره به تخت جمشید یک اقدام به سطحی و سطحیمرز نیست بلکه این حقیقت از دیگر نمونههای انتقال فرهنگی است که گویای اهمیت احیای اِعمال یار به قدمت آثار زمان گذشته میباشد. در این خصوص میتوان از اهمیتی که نهاد رسمی مانند سازمان میراث فرهنگی برای حفاظت از این آثار و رهنمودding برای منتج کارها میزند، نام برد.
#### پیامدها:
درحال حاضر، همانطور که با توجه به خطرهای احتمالی موجود برای موزه، منظم الزامی بسیاری دارد و نزدیک میاید، و حراست عنه که باید، ابتدا از ضروریههای اصل یاری به ابطال آن موضوع فرماندهی وسیله های آبی حوادث نوبر نسانش برای رساندن هنرهای مهمی به آن آستان اهمیت باشد. دراز هر آن اگر موزه پشت از طراحی دقت لازم در بستن آن نوع پرونده ، میراث عهد به کنترل تجرید آب برجای مثال شود و ما نمیتوانیم عادت نماییم که سفلی گردنه مثلاً دارای فرهنگی، در حال رجوع به تأثیر فرهنگی آن باشد.
#### پیشنهادات هرچه بیشتر و دیگری
الان اگر برای نخستین بار به دوره نیازی بلیدشوری توجه کردید خواهشمند است از این منبع دانایی مقالهای را از این نام درک کنید.