**جلسه ۹۰۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، مهم‌ترین مصوبات چه بود؟**

در جلسه ۹۰۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی که با حضور اعضای شورا، رئیس قوه قضاییه و رئیس مجلس برگزار شد، دبیر شورا حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه اهمیت موضوعات مورد بحث را تاکید کرد. این شورا یکی از پرکارترین سال‌های خود را تجربه کرده است و در سال گذشته ۱۷ جلسه شورای عالی، ۵۲ جلسه شورای معین و در نهایت ۷۷ مصوبه به تصویب رسید.

یکی از موضوعات مهم در این جلسه تایید ریاست جدید جهاد دانشگاهی بود که با رأی هیئت امنای جهاد دانشگاهی در hands بل دکتر علی منتظری مقدم به عنوان رئیس جدید این نهاد معرفی شد. این انتخاب در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مورد تأیید قرار گرفت.

another موضوع دیگری که در جلسه مورد بررسی قرار گرفت، تعیین تکلیف نهایی نحوه تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۴ بود. استاد خسروپناه به این موضوع اشاره کرد که در ابتدای سال تحصیلی کنونی پیش‌بینی می‌شد که تأثیری در نتایج کنکور اعمال شود. با این حال، اما به دلیل اختلاف‌نظر میان شورای عالی آموزش و پرورش و سازمان سنجش آموزش کشور در مورد میزان تأثیر معدل پایه یازدهم، مجدداً این موضوع برای تصمیم‌گیری نهایی در صحن شورا مطرح شد.

با توجه به مصوبه‌ای که در بهمن‌ماه سال گذشته به تصویب رسید، قرار بود همه دروس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور دارای تأثیر قطعی باشند. اما با توجه به آمادگی دانش‌آموزان، مقرر شد که اجرای کامل این مصوبه از سال ۱۴۰۵ آغاز شود. بر این اساس، برای کنکور سال ۱۴۰۴ تنها دروس نهایی پایه دوازدهم با تأثیر قطعی ۶۰ درصد لحاظ می‌شود و برای پایه یازدهم، صرفاً تأثیر مثبت اعمال خواهد شد. برای داوطلبانی که دروس نهایی پایه یازدهم را گذرانده و در امتحانات شرکت کرده‌اند، در صورت کسب نمرات خوب، از تأثیر مثبت آن بهره‌مند می‌شوند و داوطلبانی که این دروس را امتحان نداده‌اند، هیچگونه تأثیر منفی برایشان منظور نخواهد شد.

سپس استدلال کرده است که در سال ۱۴۰۵ به بعد، تمامی دروس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم با تأثیر قطعی در نتایج کنکور اعمال خواهد شد و دیگر تفاوتی میان داوطلبان جدید و پشت‌کنکوری وجود نخواهد داشت.

این جلسه به جمع‌بندی خاصی پایان یافت و ممکن است برخی از مشکلات حل شود، اما آیا این مجلس در کاستن از سختی و پیچیدگی شرایط آموزشی موفق شده است؟ آیا مجلس لازم نیست که به مانند گذشته، معضلات ایجادشده را برطرف کند؟

توسط mohtavaclick.ir