استاندار مازندران به نقد کیفیت نان‌های تولیدی واحدهای خبازی پرداخت و عنوان کرد که مردم این استان از پایین بودن کیفیت این کالای اساسی گلایه دارند. وی بر لزوم نظارت دقیق‌تر و بهبود فرآیند تولید نان در واحدهای خبازی تأکید کرد. مشتریان از این کیفیت پایین گلایه دارند و انتظار دارند که واحدهای خبازی در سطح کیفیت بالاتر بوده و مد نظر قرار گیرند.

تاکنون در مورد کیفیت آن‌چه در واحدهای تولیدی و فروش نان سفارش می‌دهیم اطمینان حاصل نشده است و لازم است که دولت یا هر Cơسته‌ای نظارتی نظارت دقیقی بر واحدهای تولیدی برقرار سازد. گاهی نه تنها کیفیت گوشت عرضه شده در اماکن نانوایی‌ها سرسخت با استانداردها مخالف است، بلکه طرز تهیه آن‌ها نیز با روش‌های سنتی متفاوت است که ممکن است برای بعضی از مردم ناراحت کننده باشد.

در حال حاضر با بی قانونی‌هایی که در برخی از واحدهای تجاری xảyه نموده و کیفیت آن‌چه تولید می‌شود حتی نزدیک به شرایط محیطی نیست؛ و مشتریان فقط متوجه این مشکلات شده‌اند. مردم توقع دارند که همه جا استانداردها رعایت شود.

البته تولید نان طبق اصول نه تنها لازم بلکه حفظ کننده محیط زیست و انسانی است، توجه به آن نه تنها ضروری بلکه جان تازه‌ای برای حرکت فرهنگی در تغییر هاست.

از طرفی نیز می‌تودم عرض کنم که مشکل آلودگی سرچشمه ‌ای این چراغ های راهنمایی‌ها باعث استأفرازی شده و باعث می‌شود تا شهر حریب شود؛ مردم در برابر این تکنولوژی هستند.

توسط mohtavaclick.ir