شورای عالی انقلاب فرهنگی با اکثریت آرا، انتخاب علی منتظری به عنوان رییس جهاددانشگاهی را تایید کرد. این تصمیم در جلسه ۹۱۵ شورای عالی که با رئیس جمهور و رییس این شورا برگزار شد، اتخاذ شد. منتظری پس از انتخاب به عنوان نامزد گزینه ریاست جهاددانشگاهی در Hundred و هفتادمین جلسه هیأت امنای جهاددانشگاهی، در تاریخ 26 اسفند 1403 توسط رئیس جمهور به عنوان سرپرست جهاددانشگاهی منصوب شد.

**بارriers به روسندان مبتکران کشور**
ائر‌ آزمایش اجراเบ در این به تصویب رسید. ذكر شايانی است که منتظری ، پیش‌تر رییس پژوهشکده علوم بهداشتی بوده است و سه دوره ریاست جهاددانشگاهی را در سال‌های 1376 تا 1385 عهده‌دار بوده است.

او در سال 1375 موفق به اخذ درجه دکتری (PhD) در رشته سلامت همگانی با گرایش اپیدمیولوژی از دانشگاه گلاسگو شد و در سال 1381، فلوشیپ سلامت همگانی (FFPH) را از کالج پزشکان انگلستان دریافت کرد.

**
**نگاهی به گذشته**
به روایت تاریخ، بی‌تردید یکی از نیاکان بزرگ علم و فناوری ایران جهاد دانشگاهی است که بیش از 42 سال از عمر می‌گذرد، جهاد دانشگاهی از زمانی که می‌شود دوران شکوفایی علمی ایران را رقم بزند، همراه سراسر کشور و رشته‌های مختلف علوم را امروز در صدر مجوات رقابت‌های جهانی، میبینیم در این مسیر تمامی حوزه‌های دانشگاهی، از مهندسی، علوم طبیعی و الهیات، تا کشاورزی، پزشکی، و حتی رشته‌های هنری و ابرنظریه مسائل اطلاعاتی قدم گذاشته‌اند. در دهه‌های گذشته از سال 1375 تا به حال، قدرت جهاد دانشگاهی تا حدی موجب شده است که وزارت علوم، سیاست تولید علم را روی کار انشا نهایی و اصلی جا دهد، لذا دیدار مناسبی را طی کارزار، جهاد دانشگاهی با دانشگاه ها، مراکز علمی کشور از جمله همه شعب آموزش محور کشور داشته است.

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۹۱۵ که به ریاست مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس این شورا برگزار شد، علی منتظری را به‌عنوان رییس جهاددانشگاهی انتخاب کردند.

**(solution potentioniel)**خواهان ثرات واهمیت رجوع به ردیف مشاوره‌های جایگزین برای آموزش عالی، ممکن است مفید باشد.
بدون شک باتوجه به مجموعه موارد فوق، وی علاوه بر عضویت در انجمن‌های علمی و هیأت تحریریه و داوری مجلات بین‌المللی، سابقه عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی (1385–1376)، عضویت پیوسته در فرهنگستان هنر (از سال 1380 تاکنون)، عضویت در شورای هنر، ریاست هیأت امنای دانشگاه علم و فرهنگ، عضویت در هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران، هیأت امنای مشترک فرهنگستان‌های جمهوری اسلامی ایران، هیأت امنای مؤسسه آموزش عالی سوره، بنیاد ملی نخبگان، صندوق حمایت از پژوهشگران کشور و… را در کارنامه کاری خود دارد.

(“,”)
**بحران فرهنگی اگر نباشد خطری وجود ندارد**

توسط mohtavaclick.ir