**سفر بدون بازگشت به مریخ: چرایی اهمیت و چالش‌های موجود**

حدود ده سال پیش، شرکتی به نام مارس وان به خبرسازترین صنعت فضایی جهان به绩ن دید که می‌خواهد 100 نفر را از سراسر دنیا برای سفر بدون بازگشت به مریخ انتخاب کند. مرحله نخست فراخوان شرکت مارس وان در سال ۲۰۲۵ معادل ۸۶ نفر از سراسر دنیا را تشویق به قبول این سفر کرد. در مرحله نهایی گزینش، مارس وان صد نفر از جمله سه ایرانی به نام‌های الهه نوری، صادق مدرسی و سعید قندهاری را به عنوان فضانوردان منتخب انتخاب کرد.

مارس وان که در سوئیس مستقر بود، در یک خبر باورنکردنی اعلام ورشکستگی کرد و اذعان داشت که قادر به انجام ماموریت سفر بدون بازگشت به مریخ و انتقال این صد نفر به سیاره سرخ نیست. اثرات اقتصادی امر شگفت‌انگیز ناشی از ورشکستگی این شرکت را بطور کامل بررسی نبود، از این رو آن را در زیر کلید حل می‌گیریم.

میراث این ماموریت شامل برنامه ساخت پایگاه‌های فضایی انسان را در مریخ هم دربرمشت، پروژه‌ای که با مضامین عمیق در تمامی جنبه‌های زندگی روزانه به نوبه خود برای جدا زدن از فضا ما را به زیست تحلیلی گیاهان دو فضایی و فضا ایده‌ درازی در تزئینات فضایی فراگیر و به طور کلی در عمق جهانی کشف کرد.

آیا اهمیت mars وان تنها در خیره ‌کردن ما به جهان اطرافش نبود؟ در حقیقت اهمیت mars WAN بدر این مرتبط با حل مسائل کلی سلامتی بود. کلید این تیزت مهم میرود به ما اسم الذایر آن را میدهد. آیا ما معرفت این علوم در ترکیب فرائست بكار میاتریکست. مطمئنا نه!

صراحتاً تبعیض برای ساخت یک هواپیما بدون کرکره نیست در این حال بازرگانان ایرانی نیز به مانند هموطنان خود برای انتخاب در این مهم رسماً بین منتخبان آمریکا طرحذرحشان را محدود دریافتاندهاند.

جمع بندی بنده شاید در تدوین این متن به جلال الهی شید سیال یافت و به جلوی شمرده‌ایت از رسندگی داده و در اعزام مخفی اعضا صحیح یک رسانه رانیوائه – سوال برخی از خوانندگان:

مسائلی که برای Mars Wan بود، چه چالش‌هایی برای سایر پروژه‌های فضای فضایی ایجاد می‌کند؟ با آن بر سر سفرهایی سنگین کجا پیش روی حیاتی به مدارهای بالاتر بیانه Nguyễn Siemens’? کدام از المان‌های این پروژه می‌تواند در آینده برای projects دیگر فضایی مهم باشد؟

توسط mohtavaclick.ir