تبانیک:اعلام چین از وضع تعرفه‌های ۳۴ درصدی برای کالاهای آمریکایی:کاهش قیمت نفت

چین اعلام کرد که از ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) تعرفه‌های ۳۴ درصدی را برای تمام کالاهای آمریکایی وضع خواهد کرد. این اخبار اعلامی در حین افزایش تعرفه‌های وارداتی به بالاترین حد خود در بیش از یک قرن گذشته در کشورهای مختلف جهان صورت گرفت و باعث ریزش قیمت کالاهایی مانند گاز طبیعی، سویا و طلا شد. با این حال، بازارهای سهام جهانی متزلزل شدند.

یکی از مهم‌ترین مزیدهایی که برای قیمت نفت اعمال شد، کاهش قیمت نفت برنت با ۶.۵ درصد بود. این کاهش در قیمت‌های معاملات روز جمعه باعث ریزش قیمت نفت برنت تا سطح ۶۴ دلار و سه سنت شد. همچنین شاخص نفت آمریکا تا مرز ۶۰ دلار و ۴۵ سنت عقب نشینی کرده بود.

برای کل هفته، نفت برنت ۱۰.۹ درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش درصدی این شاخص در یک سال و نیم گذشته بود. به طور مشابه، وست تگزاس اینترمدیت با ۱۰.۶ درصد کاهش، بزرگترین کاهش هفتگی خود را در دو سال گذشته تجربه کرد.

رئیس فدرال رزرو، جروم پاول، در اظهاراتی به مجموعه تصمیمات بالقوه دشوار پیش روی بانک مرکزی آمریکا اشاره کرد و تأکید کرد که تعرفه‌های جدید ترامپ «بزرگتر از حد انتظار» هستند و پیامدهای اقتصادی، از جمله تورم بالاتر و رشد کندتر، خواهند داشت.

یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در کاهش قیمت نفت، تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید و بازگرداندن ۴۱۱ هزار بشکه در روز نفت به بازار در ماه مه بود. حجم بالاتری از افزایش ۱۳۵ هزار بشکه‌ای که این گروه در ابتدا برنامه‌ریزی کرده بود.

تحلیلگران گلدمن ساکس قیمت مورد پیش‌بینی برای نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را پنج دلار در هر بشکه کاهش دادند و به ترتیب، ۶۶ دلار و ۶۲ دلار اعلام کردند. همچنین، رئیس تحقیقات نفت این بانک به کاهش ریسک‌های پیش‌بینی قیمت نفت اشاره کرد، به ویژه برای سال ۲۰۲۶، که با توجه به خطرات فزاینده رکود و به میزان کمتری افزایش عرضه اوپک پلاس، به کاهش متمایل است.

بر اساس گزارش رویترز، بانک اچ‌اس‌بی‌سی با اشاره به تعرفه‌ها و تصمیم اوپک پلاس، پیش‌بینی خود از رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۵ را یک میلیون بشکه در روز کاهش داد و ۹۰۰ هزار بشکه در روز تخمین زد.

ازاین‌رو، ارزیابی با قیمتها و تحلیله له برآوردگران تجارت جهانی مانده است.

توسط mohtavaclick.ir