در یکی از روزهای این هفته، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، در حاشیه یک سفر یک روزه به استان خوزستان، از فعالیت شرکت دانش‌بنیان عمران آسایش جنوب (عماکو) در دکل عملیات اکتشاف در منطقه زردشت اهواز بازدید کرد.

این شرکت دانش‌بنیان که در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور در سال ۱۴۰۳ به عنوان فناور برتر انتخاب شد، در زمینه مدیریت پسماند حفاری به روش زیست پالایی (بیولوژیک) فعالیت می‌کند. این شرکت به عنوان اولین و تنها ارائه‌دهنده خدمات مدیریت پسماند حفاری با روش زیست پالایی در دکل‌های عملیات اکتشاف در کشور فعالیت می‌کند.

according به گفته رییس پارک علم و فناوری خوزستان، سید یحیی میرزایی، این شرکت با استفاده از ظرفیت علمی و عملیاتی استان و با بررسی بازار هدف و نیازهای روز افزون زیست‌محیطی در کشور، موفق شده است پسماندهای آلاینده ناشی از عملیات حفاری را به روش بیولوژیک پالایش کند. این شرکت بر اساس برنامه مدون تحقیق و توسعه خود، در حال کار کردن با محیط زیست است تا با استفاده از فناوری زیست پالایی، پسماندهای آلاینده را پالایش کند.

پسماندهای تولید شده در عملیات حفاری، به دلیل میزان بالای آلایندگی، از جمله چوک و پمپ حفاری و پسماندهای بیولوژیک به شمار می‌روند. این پسماندها می‌توانند بر محیط زیست تأثیر مثبتی داشته باشند و مسایل زیست‌محیطی ایجاد کنند.

در حال حاضر توجه به مدیریت پسماندهای تولید شده در ساخت و ساز، حفاری و عملیات‌های صنعتی که به عنوان یکی از مولفه‌های محیط زیستی بوده، در ایران به شدت مورد بررسی و انجام پژوهش قرار دارد. شرکت عمران آسایش جنوب (عماکو) در زمينه پالايش پسماندهای حفاری استفاده از روش زیست پالایی و به عنوان فناور برتر در کشور انتخاب شد. اميد است با continuation ادامه كار ايران در زمينه پالايش پسماندها و اهتمام به توجه به علم و فناوري مي‌تواند تاثيري همچنين زيست محيطي توليد کند.

توسط mohtavaclick.ir