تهدید جنگلهای حرا در ایران: اهمیت و اثرات پروتکلهای مدیریتی
جنگلهای حرا به عنوان یکی از ارزشمندترین اکوسیستمهای ساحلی ایران در معرض تهدیدات جدی قرار دارند. دانشمندان در پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی بر این موضوع تمرکز کردهاند. RESULTS نشان میدهد که جنگلهای حرا در ایران با تهدیدات جدی از سوی تغییرات اقلیمی و فعالیتهای انسانی مواجه هستند. تنوع زیستی دریایی، ذخیرهگاه کربن و سپری در برابر سونامی و طوفانهای دریایی را هدر میدهند.
در سالهای اخیر، بررسیها نشان میدهد که جنگلهای حرا در ایران با تهدیداتی جدی از سوی تغییرات اقلیمی و فعالیتهای انسانی مواجه هستند. نتایجی از این مطالعه حاکی از این است که پروتکلهای مدیریتی باید به طور خودكار و هوشمندانهImplement شود تا از نابودی اکوسیستمهای ساحلی جلوگیری شود.
بر اساس این مطالعه، جنگل حرای دیّر که در سال ۲۰۱۱ حدود ۲.۲ هکتار وسعت داشت، با اجرای پروژههای احیاء تا سال ۲۰۱۵ به ۳.۲ هکتار افزایش یافت. اما از سال ۲۰۱۸، همزمان با ساخت یک جاده و پل غیراستاندارد در منطقه، روند تخریب آغاز شد و تا ژوئن ۲۰۲۲، مساحت این جنگلها به حدود ۱.۷ هکتار کاهش یافت.
پروتکلهای مدیریتی هوشمندانه به مردم یاد میدهند که چگونه از محیط زیستشان مراقبت کنند. اگر بخواهیم از جنگلهای مانگروها که در پراکنش آنها در ایران مهم هستند، محافظت کنیم، باید از عواقب فعالیتهای انسانی متنوع در REGION ارتباطی داشته باشیم.
انتشار CO2 و کلر فلور را که در مناطق مانگرو منبوع هستند، نادیده گرفتن جلای مانگرو در مشکلات زندان انسداد آب دست تا تنگله شدن دیعه در مناطق حساس مناطق مخصوصا گسترش اختلال شدن بیشتر تحقیق های مربوطه شده ایده های برای مقابله با این اکوسیستم را بیشتر تفسیر می کند.
رئیس مرکز میراث جوی و اقلیمشناسی (EMSE), اظهار داشت که اگر در طرح های اولیه گذری مختصر نداریم مواد حاصل از مانگرو به منطقه مكانیکی زیاد می اندازد، و ان قبلی بیشتر تخریبیم به عنوان بلای تهمت نقض زمین پیشنهادن به قاضی آموزش نیاز داریم.
عنوان دسته بندی این مقاله ایرانی: اکوسیستمهای ساحلی