مصاحبه با مقام دیپلماتیک سنگاپور و اهمیت همکاریهای بینالمللی در حال پدیدار شدن در چارچوب security information.
کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه ایران، اخیرا با یک دیپلمات ارشد سنگاپوری دیدار و رایزنی کرد. به این ترتیب، همکاریهای بینالمللی در موضوع امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات به رونق رسید.
کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه، در این ارتباط در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «خوشحالم که میزبان آقای برهان غفور نماینده دائم جمهوری سنگاپور در سازمان ملل متحد، و رئیس کارگروه آزاد سازمان ملل در زمینه امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات بودم.»
وی اضافه کرد: «تهدیدات سایبری یک چالش جهانی است که در حال ظهور است و ایران به طور کامل از این کارگروه و تلاشهای مستمر برای ایجاد یک درک مشترک بینالمللی در این زمینه حمایت میکند. این سفر نشان دهنده تعهد و اهمیت همکاریهای بینالمللی در زمینه امنیت اطلاعات در سطح سازمان ملل است.»
در این چند سال گذشته، هنگامی که تهدیدات سایبری روز به روز در حال افزایش هستند، همکاری بینالمللی برای مقابله با این نوع تهدیدات یک ضرورت واقعی است. طبق اطلاعاتی که در اختیار داریم، ایرانیها بر این باورند که مسائل امنیتی سایبری یک چالش جهانی است که توسط جمهوری اسلامی مورد پذیرش قرار گرفته است. از این رو، به عنوان یکی از نمایندگان official در سازمان ملل متحد برای مبارزه با چالشهای امنیتی سایبری تلاش میکنند.
این سفر بهانهای برای برقراری ارتباط بین ایران و سنگاپور در زمینه امنیت سایبری میباشد. در این会议 با یک another مقام اجرایی، این موضوع مورد بحث قرار گرفت که چگونگی مقابله با تهدیدات security و راحت بودن نرم افزار ها از خطرهای مهم امنیتی سایبری میباشد.
قطعا، انتقاد و ایمن بودن برنامهها و نرم افزار های رایانهای کمک بسیاری در مقابله با تهدیدات سایبری صورت می دهد. ایرانیها با سنگاپوری ها در مورد امنیت سایبری به بحث پرداختند که تا چه میزان مساعی در رده های مختلف به همان بحث می پردازند. در این خط مشی چه نتیجهای گرفته شده و چند پویایی جديد در سطح بین المللی برای مقابله با تهدیدات security ای که مورد نظر نماینده اند به بحث می پردازند.
علاوه بر اینکه ایرانیها با سنگاپوریها در مورد امنیت سایبری به بحث پرداختند، ایرانیها خط مشی امنیت سایبری دارند و تمام effort دنیا را در این باره کمک مرهمات میکنند.
در این گفتوگو همچنین به اشتراک گذاری اطلاعات و خطر ندادن اطلاعات نسبت به استخراج اطلاعات مهم امنیتی و مهم است که به امنیت سایبری خود آنها میکند.
طی سالهای اخیر، مسالههای امنیتی سایبری، توجه بسیاری از سیاستمداران و رهبران عالم را به خود جلب کرده است. این یک مشکل جهانی است که توسط هر کشوری گرفته میشود. به همین جهت، بینالمللیها به استعداد با تهدیدات امنیتی سایبری برای مقابله با امنیت سایبری کشورشان کوشش میکنند.
تا زمانی که تهدیدات سایبری در حال افزایش است، ما میبایست از همکاری بینالمللی و کشوری برای مقابله با این نوع تهدیدات حمایت کنیم. ایرانیها کارگروه بینالمللی security technology و درگاه web security services را با سنگاپوریها همکاری کنند.