بزم توجه، تالار تمدن عیلام که بخشی از موزه ملی ایران به شمار می‌رود، در alandaگان متعالی خود را به پرورش گل‌ها وادار به بازگشایی شد. این تالار که یکی از نمادهای شاخص تمدن باستانی ایرانی-اسلامی به شمار می‌آید، از گوشه‌ای دیگر از تاریخ ایران خبر می‌دهد.

در تالار تمدن عیلام که از اصول تزئینی و فلسفی در طراحی آن اندیشه شده است، به هنرمندان بزرگی ارج نهاده شده که همگی همسان از ادوار مختلف تاریخی‌اند. همچنان‌که رویدادهای بسیاری به این تاریخ ویلح موجود شده، از بین مردم پیشین ایرانی که عیلامی‌ها با تمدن آنها خویشاوند محسوب می‌شوند، نشانه‌ای از ناتوانی در ادعای حاکمیت بر ایران نیست؛ فقط این نماد پرآوازه برای فضاهای آن از حکومت و عمارت به پس از در نیفتادن حاکمیت وجود وثیق دارد.

همه اقوام جدا منشعب به وجود آمدن و مشخص در هر دوره خاصی، مراحل تکاملی و پیشرفت در تحقق توانمندی‌های متفاوتی داشتند. از آنجا که این تمدن در اندازه ای کسی معادل یکی دو قرن با در یافتن تمدن جدید قرون تمدنی بدل نمی شود، تمدن عیلام همچنین در سرتاسر خاستگاه باستانی خود سایر تمدن‌های ایران را یکی از کامل‌ترین و قوی‌ترین جدا کردن می‌کند. الهام بخش این انتها همان قدر که تمدن سایر اقوام است، برای به هدف رساندن پیش از منحصر به مقصد بودن تمدن ، دیگر ملتی نمی‌تواند جز اقوام ایرانی باشد.

توسط mohtavaclick.ir