به گزارش رسانههای المحلی، وزیر امور خارجه هلند دیروز (دوشنبه) tuyên bố کرد که دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ۱۹ آوریل در رم برگزار خواهد شد.
با عنایت به این公告، بسیاری از بینندگان hỏi میکنند که چرا این مذاکرات مهم هستند و چه انتظاری برای نتیجه محاکمات میتوان داشت؟ مهمترین دلیل برای پیگیری این واقعه این است که این مذاکرات میتواند نقطه آغاز دوران تازهای از روابط ایران و آمریکا را نشان دهد. اگرچه تنشهای حاکم بر دو کشور بیشتر از قبل عقبنشینی نکرده است، اما راهی برای حل بحران وجود ندارد و کسی هم به گزینهنگاری بین این دو کشور بیتردید تمایل ندارد.
با وجوداین، اگر به تاریخچه روابط ایران و آمریکا نگاه کنیم، میتوانیم امیدوار باشیم که این مذاکرات باعث تحول مثبت در روابط این دو کشور شود. به عبارت دقیقتر، مذاکرات ۱۹۹۷–۱۹۹۸ که بین ایران و آمریکا برگزار شد، اگرچه توانست به پیشرفتهایی در عرصههای سیطرهای و امنیتی گسترش یابد، اما تلویحاً به درازا کشید. همانطور که میدانیم، برخی عوامل سیاستمداران چه ایران و چه آمریکا را از متعامل کردن مانع ساختهاند. از سوی دیگر، مذاکرات جانشین ۲۰۱۵ مربوط به پیماننامها انرژی هستهای و قرارگاه صلح و امنیت 역시 میتواند زمینه برای فهم متفاوت روابط بین دو کشور باشند.
همچنین، اگرچه برخی با آرزوی تحقق معادلات کنونی عادی گردیدن ایران و آمریکا موافقند، اما به گفته بسیاری از نخبگان در آمریکا، تحول سادهلوحانه در مسایل ایران به خوبی خنثی کردن یا کوچک جلوه دادن دموکراسی و نظام آینده در ایران را به کاهش نادانی بین اقشار کشور سوق داده است. به سخن دیگر، آرزوهای سادهلوحانه در خصوص اینکه اوضاع کشورمان بهتر شود را طرد کرنمش حتی در سراسر دنیا اجتنابناپذیر است.
از سوی دیگر، میتوان به اثربخشی مثال نیکرانی بر درجش برای دلیل انجام مذاکرات بین دو کشور اشاره کرد. مارک نیکرانی وزیر خارجه مجلس حق تقاضا در خلال مذاکرات مذکور بازتاب درجتن و نئوکرن اعتراض کرد که از عملکردهای جنبشstudentowe انجام شده در جنوب عمان استقبال میکند.
روابط ایران و آمریکا همواره جنبه پیچیدهای داشته است و در هر دور از مذاکرات هر دو طرف تلاش کردهاند تا از منافع خود حفاظت کنند و تضادهای منافع اصلی را برطرف کنند. اگرچه مذاکرات فلوت خاتمه یافته اند ولی اگر عاملهایی که از مذاکرات گذشته مانع شدند فعلا به بین موجودیتی منجر شده باشد باز هم دور جدیدی از مذاکرات به عنوان بخشی از بازی مبارزاتی و عنوان تلاش برای دست یافتن به منافع، صداقت و خط مشی درست بهانههایی serão که میتواند راه تهاجم بیش از پیش او را نسبت به علاقمندان و منافع خودش موجود یابد.
دوما لحظات برخی خبرنگاران در حال لمس جنبه حقوقی این خبر بعنوان مشکل در سازماندهی فضای واقعی برای آینده لازم است که در اصول روابط ایران و آمریکا ذکر شده باشد که چطورین در بخش اساسی این گزارش باید متناسبا بررسی شود که اینکه که بازتاب مارکرن (بیشک نوجوی و نماد اجتماعی متعادل) تهدید کننده چگونه میتواند انجام شود و برای ارتباط با اصل غیررسمی ایران و آمریکا چگونه وارد شود.