در دومین خطاب و هشدار به جامعة علوم انسانی، یک باستان‌شناس دانشگاهی استدلال می‌کند که دانشگاه علوم انسانی ایران به کرات به ضعف‌های خود به عنوان از جمله فقدان نهادینه کردن فلسفه در دانشگاه‌ها و فقدان تولید هنری برای مفاهیم معاصر، از جمله، اینترنت، رسانه، و شهر در بستر تفکر اسلامی اشاره کرده است.

به نقل از خبرگزاری ایسنا، اصغر فهیمی‌فر، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس در نخستین همایش ملی «هنر انقلاب اسلامی»، که در فرهنگسرای هنر برگزار شد، با اشاره به اینکه اندیشیدن درباره هنر انقلاب اسلامی پس از ۴۵ سال به‌تازگی آغاز شده، گفت: «نخستین پرسشی که باید مطرح شود، این است که ماهیت و تراز هنر انقلاب چیست؟»

وی همچنین افزود: «هنر انقلاب، هنری است که امتداد زیبایی‌شناسی هنر ایرانی-اسلامی باشد. وقتی می‌پرسیم انقلاب چیست، می‌توان پاسخ داد که انقلاب، امتداد ارزش‌های فکری ایران اسلامی است.»

از آنجایی که همچنان هنری برای مفاهیم معاصر همچون اینترنت، رسانه و شهر در تفکر اسلامی وجود ندارد، فهیمی‌فر چنین روی هم فایده‌ای کرد که اگر مکتب انقلاب اسلامی به وجود نیاید، هنر انقلاب نیز شکل نخواهد گرفت. در حال حاضر، بسیاری از رساله‌های دکترا در چارچوب‌هایی شکل می‌گیرند که بیگانه با تفکر انقلاب اسلامی هستند. هرچند فلسفه انقلاب اسلامی، فهم زمان حال و پیش‌بینی آینده است، اما این علم و فلسفه باید به دانشگاه‌های دنیا قابل تدریس باشد.

توسط mohtavaclick.ir