شرکت AMD از ماشین‌های مجازی جدید Google Cloud با نام‌های C4D و H4D رونمایی کرد که بر اساس پردازنده‌های سرور نسل پنجم EPYC ساخته شده‌اند. این ماشین‌های مجازی برای استفاده‌ی عمومی و پردازش‌های سنگین طراحی شده‌اند و دارای عملکردی پیشرو با مقیاس‌پذیری و بهره‌وری بالا هستند. از تحلیل داده و سرویس‌دهی وب گرفته تا رایانش قدرتمند و هوش مصنوعی، این ماشین‌ها از نظر عملکرد پیشروند.

آزمایش‌های داخلی گوگل کلاد نشان می‌دهد که بهره‌گیری از معماری پیشرفته‌ی Zen 5 باعث می‌شود عملکرد ماشین مجازی C4D در مقایسه با بازدهی به ازای هر هسته‌ی پردازشی تا ۸۰ درصد نسبت به نسل‌های پیشین بهبود پیدا کند. این بهبودPerformance از جمله دلایل مهم برای استفاده از این ماشین‌های مجازی است.

دانشمندان ایرانی تعداد زیادی داده‌های پراکنده دارند و اگر قادر به تجزیه‌و‌کمال این داده‌ها شوند، می‌توانند نتایج بسیار خوبی به دست بیاورند. دستگاه‌های مجازی هاشت می‌تواند مقادیر زیادی داده‌ها را تحلیل کند و داده‌ها را با دوکتیب خرد کنند.
اسنادی حاکی از آن است که شرکت AMD با همکاری Google Cloud، پردازنده‌های EPYC نسل جدید را با سرعت بیشتری در زیرساخت ابری به کار گرفته است. این همکاری تجربه‌ای قدرتمند، پایدار و مقرون‌به‌صرفه برای مشتریان فراهم کرده است.

سوال جالب اینجاست که آیا این ماشین‌های مجازی می‌توانند در زمینه‌های دیگری مانند تشکیل مسئله‌ی حقوقی نیز از تمرکز پردازنده‌ی zen 5 سود ببرند یا خیر؟

تیم تحقیقاتی Zoomit از میکروسکوپ تخت استفاده کرده‌اند تا در طول یک درااینگ استراتژیهای مختلف برای ایزدبندی این سخت افزار را بررسی کنند.

همچنین می‌توان از دستگاه‌های مجازی هاش برای مقابله با لزوم قانونی TooManyReqs به کار برد و از طریق ان می‌توانیم از اون تثبیت شده باشیم

توسط mohtavaclick.ir