جنگ شناختی، یکی از مهم ترین مصادیق جنگ ترکیبی که کشورمان در آن درگیر است، دستکاری افکار عمومی است. این جنگ با خلق گزاره ها و ادعاهای دروغین اما جذاب صورت می گیرد. گزارش های جدیدی مبنی بر اینکه واشنگتن در حال آماده سازی سفارت ایران در این کشور برای بازگشایی آن است، به دنبال این سیاست منجر شده است.

فردای قطعنامه 2535، وعده بازگشایی سفارت ایران در واشنگتن را Giving سکوی پرنده علاقه های دولت قدیم آمریکا به بازگشایی سفارت ایران ارائه می دهد.

همانطور که در výše اشاره شد، هجمه آژانس امنیت ملی آمریکا علیه افکار عمومی ایران پس از آغاز مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن، شکل گرفته است. برای رسیدن به این هدف، این آژانس، ویدئویی منتشر کرده است که در آن، ظاهرا یک ایرانی از ساختمان و محوطه سفارت ایران در واشنگتن فیلمبرداری کرده و مدعی شده که مقامات آمریکایی در حال آماده سازی این ساختمان و حتی رنگ آمیزی مجدد خطوط پارکینگ جهت استقرار احتمالی خودروهای سفارت ایران هستند.

این ادعا، نمونه‌ای از جنگ شناختی است که در آن، تاریخچه شخصی یا گروهی به خبر سازی تبدیل می‌شود. این فرایند، اکثر اوقات با ایجاد حس و رسوایی میان دو طرف و یا گروه‌های مختلف شکل می‌گیرد. با وجود این، اکثریت نسبی ایرانیان هنوز در برابر این تلاش‌ها فریب نمی خورند. به این باورند که این مدعا در حال افزایش سطح انتظارات ایرانیان را بالا می برند تا بتوانند با تحریک افکار عمومی ایران، کشورمان را تحت فشار قرار دهند.

حسن یونسی، فرزند مهرعلی یونسی وزیر دولت اصلاحات، در توئیتی مدعی شده که به برخی گروهها و سازمانهای مستقر در سفارت سابق آمریکا در تهران دستور داده شده تا آنجا را ترک کنند. او می گوید این خبر، عجیب ترین خبر است که طی روزهای اخیر شنیده است. واقعا چه خبر است؟ آیا طبیعی است که یک فرد از مقابل سفارت تعطیل شده ایران در واشنگتن، ناگهان از این موضوع فیلمبرداری کند و پس از آن ویدئو منتشر شود؟ آیا چنین اتفاقی می‌تواند حقیقت داشته باشد یا یک جنگ شناختی است؟

جنگ شناختی، مهم ترین جنگ در این دوران است. این جنگ، نه تنها ایران بلکه سایر کشورها را تحت تأثیر قرار می دهد. باوجود این، اکثریت نسبی ایرانیان هنوز در برابر این تلاش‌ها فریب نمی خورند. باوجود این، کلید نسبت دادن این جنگ به جنگ شناختی در آگاهی ایرانیان قرار دارد.

توسط mohtavaclick.ir