ادامه این خبر که فردی نوشت میگوید: برای تکمیل ۱۲ پروژه کتابخانهای استان فارس که از سال گذشته کد ماده ۲۳ دریافت کردهاند، ۲۸۰ میلیارد ریال نیاز است. محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس در این زمینه اظهار کرد: پیشبینیها بر این اساس است که برای تکمیل پنج پروژه کتابخانهای فارس که پیش از این کد ماده ۲۳ قانون الحاق بخشی از مقررات مالی دولت را دریافت کردهاند، ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است.
فیروزی در ادامه این را افزود: پنج پروژه کتابخانههای عمومی شهر بهمن آباده، بالاده کازرون، آباده طشک بختگان، معزآباد جابری خرامه و شهر میان اقلید در سال ۱۴۰۲ با استفاده از این قانون به این منوال شنیدهاند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس به این نکته نیز اشاره کرد: هفت کتابخانه نیمه تمام استان فارس که در سال ۱۴۰۳ موفق به دریافت این کد شدند نیز برای تکمیل ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار هستند.
فیروزی در ادامه خاطرنشان کرد: کتابخانههای عمومی سوریان بوانات، دهنو لامرد، کوهنجان سروستان، سلطان شهر خرامه، لایزنگان داراب، رونیز استهبان و مصیری رستم در این سال قانون را دریافت کردهاند.
وی اظهار کرد: در نتیجه رسیدن به این امر، پروژههای دولتی با دریافت کد ماده ۲۳ قانون الحاق بخشی از مقررات مالی دولت در آیندهای نزدیک از تامین اعتباری پایدار، مداوم و منظم برخوردار میشوند.
فیروزی از اشاره به افزایش ۴۰ درصدی دریافت کد ماده ۲۳ برای کتابخانههای عمومی فارس نسبت به سال ۱۴۰۲ یاد کرده است و اظهار میدارد: در سالهای گذشته کمتر از این قانون بهره بردهایم و به همین جهت تکمیل پروژهها در آیندهای نزدیک با مشکلاتی مواجه نخواهد شد.
فیروزی با اشاره به تکمیل کامل پروژههای نیمه تمام در بازه زمانی ۲ یا سه سال اظهار داشت: مهمترین نتیجه این اقدام، تکمیل پروژههای نیمه تمام در بازه زمانی ۲ یا سه سال است.
فیروزی در صحبتهایش از افتتاح کتابخانه هماشهر سپیدان در آینده نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۳۵ پروژه کتابخانه عمومی در استان فارس در دست ساخت است.
فیروزی در ادامه این خبر مزیت را اضافه کرد: برای کتابخانههای عمومی شهرستانها مهمترین اثرات، وجود پروژههایی است که در داخل آن به کار مشغول هستند و ایجاد شغل را در místní برنامه ریزی به اجرا در میآورند.
فیروزی در صحبتهایش از استفاده از فناوری برای کتابخانهها یاد کرد: امروزه فناوریهای بصری باعث شفافیت در امر کتابخوانی میشود و کاربرد از نقشهبرداری باعث آسانتر کردن نحو کتابخانهها است.
فیروزی با اشاره به برخی کتابخانههای نیمهتمام در این استان در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: بعد از یک سال با استفاده از این امکان به عنوان مثال، سلفی لحظات کتابخوانی را در عناوین نقلشدهنظر را برابر با 2789 shares در فیسبوک گذاشتهایم.