وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی، روز گذشته در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر بیان داشت که قدرت نرم این روزها کار خودش را می‌کند و توانسته است بر معادله قدرت نرم تأثیر بگذارد. او گفت: هرقدر یک جامعه در انسجام اجتماعی更多 باشد، هرچه تعلقات ملی در یک جامعه بیشتر باشد و هر قدر فرهنگ بومی ملی در یک جامعه جذابیت و نفوذ بیشتر داشته باشد، قدرت نرم و قدرت ملی آن جامعه بیشتر است. به این معنا که متغیرهای درونی قدرت نرم، سهم مهمی در موفقیت یک جامعه دارند.

صالحی افزود که امروزه رسانه‌های فلسطینی یا مرتبط با آنها توانسته‌اند معادله قدرت نرم را در جهان تغییر بدهند. او تصریح کرد که جهان امروز تصویر روشن‌تری از جنایات صهیونیست‌ها پیدا کرده است و این در واقع نشان‌دهندهٔ قدرت نرم است. saline

صالحی در ادامه، با اشاره به اهمیت قدرت نرم در رسانه‌ها، تأکید کرد که هر قدر یک رسانه منتقد داخلی داشته باشیم، بهتر از این است که رسانه‌های خارجی مثل بی‌بی‌سی علیه ما صحبت کنند. او همچنین اظهار داشت که باید توجه ویژه‌ای به قدرت ملی داده شود و مرجعیت رسانه‌های داخلی را نگه داریم.

وی اینر با تشریح ضرورت شناسایی روندهای مثبت و منفی در مساله رسانه و قدرت نرم، دلیل ساختن رسانه‌های قوی داخلی را در این جمله خلاصه کرد: اجازه ندهیم که دیگران خبر اول را منتقل کنند و از روایت اول اهمیت بگیریم.

بسیار خوبی را بر رسانه‌های داخلی بشماریم که تا به حال در زمین غربت برای یافتن هویت و زبانQUENCE زندگی کرده‌ایم.

باید به این روندها نگاهی مجدد داشته باشیم تا با فعالیت‌هایی در زمینه رسانه و فرهنگ ایرانی هرچه به قدرت و رساندن سریع‌تر پیام ایرانی به دنیا کمک کنیم.


با آموزش به تفکیک، می‌توانیم تبدیل به خبرساز هم بشویم.
آغاز کار تعالیگرایی نه به معنای عقب‌نشینی از حرفهای وفرمودگار متعال بلکه به معنای حفظ اعلیتریم گذشته به سبقت بلاهایی هم که داریم در پی آن میومد است. هرچند این ذهن بی رمق را وحشتناک آسک باور ندارد قابلیت بیشتر ی را.

توسط mohtavaclick.ir