ما در دوران سفرهای فضایی تجاری زندگی می‌کنیم و بلواوریجین تبدیل به یکی از بازیکنان اصلی صحنه بوده است و افراد مشهور نیز در این مسیر حضور یافته‌اند. در اخیر استاره پاپ کیتی پری و خبرنگار گیل کینگ از اعضای یک ماموریت کاملا زنانه موسوم به «NS-۳۱» به فضا بوده‌اند که سی و یکمین ماموریت زیرمداری موشک نیوشپرد را رقم زد. دیگر افرادی که در این ماموریت شرکت داشتند، شامل «آیشا بو» (Aisha Bowe) دانشمند سابق موشک ناسا، «کریان فلین» (Kerianne Flynn) تهیه‌کننده آمریکایی، «آماندا نگوین» (Amanda Nguyễn) دانشمند حوزه زیست‌فضانوردی و «لورن سانچز» (Lauren Sánchez) نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی بودند که هر یک در رشته خود شخص قابل توجهی به حساب می‌آیند.

از نظر زمانی، سفرهای فضایی این شرکت با انتحاب جف بزوس در ماموریت NS-16 نیوشپرد در روز 20 ژوئیه سال 2021 آغاز شد و در روز گذشته سی و یکمین ماموریت زیرمداری موشک نیوشپرد را رقم زد.

توجه به این موضوع که چرا افراد مشهور در سفرهای فضایی شرکت می‌کنند، می‌تواند به مرور زمان به چهار موضوع کاهش هزینه‌های سفرهای فضایی، جذب رویکردی فرهنگی در سفرهای فضایی، برش گفتمان رو به رشد آمریکایی‌ها و ایجاد ابعاد جدید برای اقدامات و حضور آنها در فضایی موسوم به «کهن‌دین فرنگی‌دادن» و اجباری برای شرکت در ماموریتهای فضایی آب و خاک (رابرجی برای وودی تراوندیک در فضایی با تأکید بر دریافت استقلال) بیانجامد. غیر از این‌که عدم تمرکز واضح و تثبیت شخصیت‌ها و اعضا جلوگیری از سفرهای شگرف و بازتاب‌های پخمی دارد که شاید همچنان اعضای سابق هم با جذب در این مسیر همکاری را به جایی از اشاره و نمایش در زندگی، دورهم‌آوری‌ برای جدیت و رویکردی منافعی نکرده‌اند.

همه چیز با سفر افتتاحیه بلواوریجین در روز 20 ژوئیه سال 2021 آغاز شد. جف بزوس شخصا در ماموریت NS-16 نیوشپرد شرکت داشت و این تحقق یک رؤیای مادام‌العمر و نشانه‌ای برای آغاز عصر گردشگری فضایی این شرکت بود.

از دیگر مسافران در این ماموریت می‌توان به والی فانک هوانورد با سابقه اشاره کرد که در این سفر تاریخی بزوس را همراهی کرد. او که در سال 1960 از سفر به فضا محروم مانده بود، چندین دهه را منتظر چنین لحظه‌ای بود. برادر بزوس نیز در این سفر حضور داشت.

چهارراه تدبیر دولت و سرمایه‌داران برای مناطق سوخت جامجمی نشانه‌ای از کشف مناطق در حال وقوع در دسترس قرار گرفتن است. آنها بسیار در ایجاد فرصت‌ها و ازمایش‌های خارج از مرکزِقطبی را جاهساند.

ویلیام شاتنر، بازیگر اسطوره مجموعه فیلم‌های استارترک در سن 90 سالگی تبدیل به پیرترین فردی شد که به فضا سفر کرده است. او در ماموریت NS-18 در روز 13 اوت سال 2021 جایگاه فانک 82 ساله را گرفت. این پرواز یک لحظه بی‌نقص بود، زیرا مردی که نقش مشهور کاپیتان کرک را ایفا کرد، در نهایت موفق شد سفر به فضا را تجربه کند. پس از بازگشت، شاتنر بازتابی احساسی در مورد شکنندگی زمین به اشتراک گذاشت.

مایکل استراهان، شخصیت تلویزیونی و ستاره سابق لیگ ملی فوتبال آمریکا در روز 11 دسامبر سال 2021 به فضا سفر کرد. استراهان از سال 1993 تا سال 2007 بازیکن نیویورک جاینتز بود و در سال 2014 در تالار مشاهیر فوتبال حرفه‌ای نامش ثبت شد و در همان سال به عنوان میزبان به برنامه «صبح بخیر آمریکا» پیوست. استراهان یک توپ فوتبال با خود در ماموریت NS-19 به فضا برد که بعدها در تالار مشاهیر فوتبال حرفه‌ای قرار گرفت.

کوبی کاتن، ستاره یوتیوب در ماموریت NS-22 در روز چهارم اوت سال 2022 به فضا پرواز کرد. پرواز او دوره جدیدی برای مشارکت افراد تاثیرگذار در سفرهای فضایی رقم زد و مخاطبان جوان را نیز با فرصت‌های فضا آشنا کرد.

اد دوایت، بیش از 6 دهه پس از اینکه به عنوان اولین فضانورد سیاه‌پوست آمریکایی انتخاب شد در سن 90 سالگی به ماموریت NS-25 پیوست که در روز 19 مه سال 2024 به فضا پرتاب شد. دوایت که یک عضو نیروی هوایی سابق آمریکا بود، متعاقبا به مجسمه‌سازی تبدیل شد که برای مشارکت‌هایش در هنر و تاریخ شناخته می‌شود.

امیلی کالاندرلی، مجری سریال تلویزیونی «آزمایشگاه شگفت‌انگیز امیلی» و مهندس سابق ام‌آی‌تی، مدافع قدیمی ارتباطات علمی و آموزش فضایی، در 22 نوامبر 2024 در طی ماموریت NS-28 به فضا پرواز کرد و تبدیل به صدمین زنی شد که به فضا پرواز کرده است.

از طرف دیگر بلواوریجین به انجام سفرهای تجاری فضایی خود ادامه خواهد داد و شاید باز هم شاهد حضور افراد شناخته شده دیگری در این سفرهای فضایی کوتاه باشیم.

توسط mohtavaclick.ir