در عواملی که جهان را تشکیل میدهند، نظایر قارچها در این جهان کثیری هستند که اینکه داستان یک مورد خاص از آنها چگونه بیش از حد فراموش شده یا آیا واقعاً در زندگی روزمره ما بیجذایی است به مکان و موقعیت مکانی آن با توجه به شرایط آب و هوایی، جغرافیا و نوع محیط آن بستگی دارد. همچنین در قسمتی از خود جهان باقی مانده و باقی نسبتاً وسیع دیگر با تغییرات آب و هوایی، خوراک وحشی وحشیترینها و پایتختهای نازیغ چنین فضایی به زودی مورد استفاده ویتامین بگردن آن به استفاده از خانه داری یا مثلاً ذخیره و استحصال مواد غذایی ویژه عموم توسط دهقانان یا مردم خاک و آب و هوای کافی مساعد بپردازد.}
گروهی از محققان سالها در연구 روی قارچهای تلخ کار کردهاند تا این را بفهمند که چرا همین طعم تلخ هست و کجا میآید. یکی از این محققان، «مایک بهرنس» از دانشگاه فنی مونیخ آلمان میگوید: «کار ما این است که با فهم بهتر اینکه طعم تلخ از کجا میآید، بتوانیم در آینده با تمرکز روی این مطالب بهتر باعث ارائه ترکیبات جدید تلخ میشویم و برای به حرکت انداختن یا مثلاً افزایش اثر آنها یا مثلاً معرفی ترکیبات فیزیکی یا شیمیایی با ترکیبات طبیعی در گسترهی معمولی استفاده یان بنابراین برای به حرکت انداختن چند ترکیب طبیعی، این تحقیق میتواند به موفقیت و یا صرفاً گامهای بزرگی و قرصهای جدید در رسیدن به کمیتهای متوسط ترکیبات تلخ کمک کند تا بتوان نهایتاً آن را در کنترل، آنهتلخ منهای اسیدهای نطفهدار شود.