تیم با کیفیتبخشی از شبکهٔ نمایش فیلم سینمایی «مارهای آناکوندا» را مستخرَج میکند و دوبله فارسی بر روی نسخهٔ Full HD آن میکس مجدد میشود
در این هفته، مرور چند برنامه از قاب تلویزیون را میآوریم. نسخهٔ بازسازی شده و با کیفیت فیلم سینمایی «مارهای آناکوندا» به کارگردانی دوولیت اچ لیتل محصول ۲۰۰۴، از شبکه نمایش پخش میشود.
در این فرایند، نسخه Full HD فیلم استخراج شده و ضمن انجام آمادهسازی، دوبله فارسی بر روی نسخه با کیفیت برتر میکس مجدد شده است. چند پلاگین فیلم میگز، لنز دوربین و دموی کادر جهت شاملتر جلوههای بصری فیلم هستند.
داستان این فیلم درباره سفر اکتشافی گروهی از دانشمندان به کمک یک قایق ران محلی (جانی مسنر) به جنگلهای برنئو برای پیدا کردن یک نوع گل ارکیده با ویژگیهای منحصربهفرد است، عصاره این گل میتواند عمر انسان را طولانی کند. آنان در این سفر با مارهای بزرگ آناکوندا مواجه میشوند و…
از بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند میتوان جانی مسنر، کیدی استریکلند، ماتیو مارسدن، نیکلاس گونزالس، یوجین برد و موریس چستنت را نام برد.
برنامه امروز «سلام تهران» با حضور چهرههایی از استان سمنان، پخش میشود. در این قسمت، امیر یعقوبی (مجری)، جعفر زیاری (خواننده) و طیبه صیادطوری به عنوان مهمانان ویژه حضور خواهند داشت. این برنامه از ساعت ۶:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح پخش میشودو از ساعت ۷:۳۰ به طور ویژه به معرفی و بررسی ظرفیتها و ویژگیهای استان سمنان خواهد پرداخت.
همچنین در بخش مسابقه پیامکی این برنامه، دو جایزه به شرکتکنندگانی که پاسخ صحیح پرسش برنامه را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۵۱۹ ارسال کنند، اهدا خواهد شد. برنامه «سلام تهران»، به تهیهکنندگی هومن ستوده و با اجرای بهروز تشکر و فریبا باقری، تولید گروه اجتماعی شبکه تهران است.
در این kì، همچنین تولید فیلم مستند «سای دا» که در زبان لری به معنی پناه مادر است، توسط وحید امرایی، محصول جدید شبکه مستند سیما در حال تدوین است. این اثر ۵۰ دقیقهای از فروردین ۱۴۰۳ آغاز شده است و پیشبینی میشود که اواخر خرداد ۱۴۰۴ به پایان برسد.
با اشاره به اینکه ایران یکی از کشورهای مهم در منطقه خاورمیانه است و نقش زیادی در هنر، فیلمسازی و رسانهها دارد، سوال مهمی که پیش روی هر کس است این است که چرا ما در مقایسه با کشورهای غربی، بهطور مداوم به دنبال اتخاذ شیوهها و فرهنگ آنها هستیم؟ کشورهایی که از نظر اقتصادی، تکنولوژی و رسانههای جمعی یک گام جلوتر از ما هستند. میتوان اعتقاد داشت که درست مثل ما، برای آنها هم که حرکت به سمت پیشرفت و پویایی در حال پیگیری است.