رییس جهاددانشگاهی ضمن موافقت با استعفای معاون پژوهش و فناوری این نهاد، از او خواست تا تعیین جانشین، امور آن معاونت به نحو احسن پیگیری و انجام شود. در این مقاله می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم و به تνοιق‌ها و موانعی که ممکن است در روند این موضوع وجود داشته باشد، بپردازیم.

رییس جهاددانشگاهی، علی منتظری، در پاسخ به نامه استعفای 28 اسفندماه دکتر یعقوب فتح الهی معاون پژوهش و فناوری این نهاد، اعلام موافقت با استعفا کرد. این خبر برای بسیاری از ملاک‌ها و کارشناسان این حوزه حائز اهمیت است.

اما سوالی که در ذهن هر کسی می‌توانست ایجاد شود این است که چرا جناب دکتر فتح الهی استعفا داده‌اند؟ آیا این استعفا ناشی از مسائل داخلی، مالی یا مسائل دیگر است؟ با کمی بررسی و دقت در متن خبر می‌توانیم به این سوالات پاسخ داد.

بر اساس گزارشخبرگزاری سینا، جناب دکتر فتح الهی در متن نامه استعفای خود ذکر کرده‌اند که وجودشان برای من باب تشکر و تقدیر است. این نقطه از اهمیت به سزا دارد. در بحث های جدی سیاسی و اجتماعی وجود کادرهای چهره و ملاک و موثق باissant kadar است که پس از استعفا، جناب دکتر فتح الهی نیز یکی از این کادرهای چهره محسوب می‌شوند.

اما در متن نامه استعفای جناب دکتر فتح الهی، سخنی به گوش نمی‌خورد که نشان دهد او استعفا داده است به دلیل اعتراض یا مخالفت با مسائل و Policies بعضی از مدیران بالاتر. هر چند که ممکن است مخالفتی در مورد مسائل SOME داشته باشند، اما این مخالفت به قسمتی از استعفا و تصمیم آنها مربوط نشده است.

بنابراین، وجود جناب دکتر فتح الهی در جهاددانشگاهی از یک دیدگاه مثبت و مثبتی محسوب می‌شود. آیا استعفای آنها بر سر این منبع داخلی باشد؟ راستی این موضوع درست است؟ آیا جناب دکتر فتح الهی استعفا دادند به دلیل این که نمی‌توانستند بهتر از این بوده باشد؟ هر چند که یک پاسخ واضح در متن خبر ناکافی است، اما جای هیچ شائبه‌ای در مورد این موضوع وجود ندارد.

استعفای جناب دکتر فتح الهی و موافقت رییس جهاددانشگاهی با این استعفا، نخستین گام در تغییر و تحول در یک نهاد محترم است. این نهاد می‌تواند بسیار مهم باشد و مراکز عمیقی از دارایشت در زندگی و کار سیاسی کشور است.

برخی از کارشناسان و صاحبان نظرسنجی احتمال می‌دهند که جناب دکتر فتح الهی استعفا داده‌اند به دلیل این که نمی‌توانستند هیچگاه پایداری در یک روش ناشی از یک Philosophy غیر از Philosophy دیگری داشته باشند.

درواقع فلسفه و گرایش انتفاهی نیستند. علیرغم آن که پشتوانه مناسبی در این نهاد داشته باشند، اما نمی‌توانستند به هیچ‌وجه پایداری در یک روش از یک Philosophy ناشی از فلسفه دیگری داشته باشند. و به همین دلیل است که در یک اینجا رسیدن به تعینات نهادی در یک نهاد چون جهاددانشگاهی، امکان پذیر و ممکن از شایعات بیرون می آید.

با این پاسخ و تحلیلی که طرح کرده‌ایم، مقابله با این سوالهای ضطرابی که در ذهن هر کسی می‌توانست ایجاد شود، ناشی از برخی شایعات می تواند با هدف با بصیرت کامل فراهم شود و این موجودات چهره که در ساختار سیاسی و اجتماعی آن کشور بسيار محوری هستند، شاید در بیرون به سمت جایگاهی آتی میروند.

اما این را بگوئیم از یکجانشینی عادی محسوب می‌شود. مستخدمین در یک چرخه است که در اینجا دارند کار میکنند، با شروع یک دوره تنخواه یک تن ورودی با مشتری ندارند.

امیدوارم این نکته مهم را دریابید که افراد شایسته و چهره در یک ساختار سیاسی چه لازم داشته باشند که با هم از شایعات بیرون باشند، یا اینکه هر معضل اجتماعی و اقتصادی آنها گاوبازی صورت بپذیرد.

اگر جناب دکتر فتح الهی استعفا داده‌اند تا خود را برای تعین و گزینش مناسب در یک سمت دیگری آماده کنند. در سرتا سر می‌شود همیشه بهتر برای چه کسی بودن هر لحظه برای هر اتفاق و وقوع تلقی می‌شود.

توسط mohtavaclick.ir