وزیر ارتباطات در کمیسیون صنایع مجلس اجلاس اظهار داشت که از قرارداد با اپراتور اینترنت ماهواره‌ای «یاه کلیک» از طریق سازمان تنظیم مقررات ایران، جزو برنامه‌های چشم‌انداز وزارتخانه است. در حال حاضر، استفاده از فناوری‌های پیشرفته اینترنت ماهواره‌ای به‌ویژه برای مناطق دورافتاده که دسترسی به اینترنت ثابت و همراه ندارند، ضروری است.

به گفته ستار هاشمی، مذاکرات با شرکت «یاه کلیک» برای عقد قرارداد در حال وقوع است. به علاوه در ماه آذر سال ۱۴۰۲، در صحنه بین‌المللی کنفرانس جهانی ارتباطات رادیویی (WRC-۲۳) در شهر دبی که برای تنظیم مقررات آیین‌نامه مربوط به پایگاه‌های رادیویی گفته می‌شود، مقررات سرزمینی ایران امضاء گردید. در این هنگام که مقررات سرزمینی ایران قانوناً از سوی مدیرعامل شرکت «یاه کلیک» دریافت شد، آن‌را آمادگی برای فعالیت قانونی و ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای برای ایران در نظر گرفت.

بر طبق قوانین بین‌المللی، اپراتورهای اینترنتی، هنگام انصراف از ارائه خدمات اینترنتی در یک کشور، حق می دهند که هر وقت در این کشور فعال شوند، اگر قوانین سرزمینی آن کشور را بپذیرند. پس از این قبول‌نامه، یک شرکت باید مجوز آن را از نهاد تنظیمی کشور در دسترس باشد. حال این شرکت «یاه کلیک» در حال بررسی ضوابط احراز مجوز است. پس از توافق صحیح بین طرفین، این قرارداد تا زمانی که به توافق نهایی برسد، احتمالاً عقد خواهد شد.

هرچند در عمل روندهای جدیدی از بین بردن مرزهای فیزیکی در اثر پیشرفت های فناوری در رابطه با این فناوری بسیار بیشتر از ارتباطات ماهواره‌ای مواجهه برخی موضوعات هستند. محدودیت های موجود در روند و یا عدم وجود درایور برای توسعه این فناوری می تواند به کار بردن این فناوری را به موضوع سخت در این کشور ها转 قراری قرار بدهد.

درادامه چالش های موجود باید حل شوند از طریق:

– شبیه سازی توقیف ها و عقوبات قانونی در رهنه توهین به روابط اینترنت
-تشویق تولید آثار تعاملی کاربرمحور در مارکت اروپا که آن هم براحتی رخ نمیدهد
– فناوری را روانه کردن فرآیند به مقام های حل پذیر
– مطالعه تطبیقی قانون اساسی اروپا برای ثابت کردن اینکه چرا نت باید از برق داشته باشد و گفته شود این مفاد لازم بدون فلزینگ اعضاست
– تصویب یک خرید تمام عیار لاستیک هایی که به کاررفته نمیدهد

توسط mohtavaclick.ir