رئیس کمیته ملی رباتیک ایران از مسؤولان بنیاد ملی نخبگان خواست تا مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی را جزء رویدادهای مورد حمایت این نهاد قرار دهند.

ایسنا: دکتر سروش صادق نژاد، رئیس کمیته ملی رباتیک ایران در اختتامیه دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران ۲۰۲۵ اظهار داشت: در این دوره از رقابت‌ها ۴۷۶ تیم از بین ۵۱۳ تیم که مدارک‌ فنی خود را ارسال کرده بودند، شرکت کردند. این تعداد تیم در ۲۰ لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در ۴ شاخه «ربات‌های چالشی فیرا» ، «ربات‌های پرنده فیرا»، «ربات‌های دانش‌آموزی فیرا» و «ربات‌های ورزشی فیرا» در رده سنی زیر ۱۴ سال، ۱۴ تا ۱۸ سال و بالای ۱۴ سال با یکدیگر در مدت ۴ روز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

صادق نژاد با بیان اینکه امروز نتایج نهایی این رقابت ها اعلام می شود، خاطر نشان کرد: همه کسانی که در این رقابت حضور یافتند، برنده هستند. چون همگی آنها بر مهارت و دانششان افزوده شده است و یک گام پیشرفت کرده اند. او با تاکید بر اینکه تیم‌های حاضر در این رویداد رقابتی رباتیک و هوش مصنوعی از ۱۶ استان کشور بودند، اضافه کرد: علاوه بر آن تیم‌هایی از کشورهای کانادا، مالزی، افغانستان، روسیه و ترکیه به صورت آنلاین در این رقابت ها حضور داشتند.

وی با تاکید بر توجه ویژه کشور به حوزه هوش مصنوعی و رباتیک ابراز امیدواری کرد که اقدامات چنینی مورد توجه مسؤولان کشوری قرار گیرد و بر توجه بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی این رقابت به عنوان یکی از رویدادهای مورد حمایت از نهاد تاکید کرد. صادق نژاد وزارتخانه علوم، آموزش و پرورش، معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت ارشاد را از جنبه ترویج علم از نهادهای حمایتی مؤثر در این زمینه دانست.

سوال اینجاست که چرا کشور ما باید توجه ویژه‌ای به حوزه هوش مصنوعی و رباتیک داشته باشد؟ برخلاف این امیدواری که رئیس کمیته ملی رباتیک ایران ابراز کرده، دولت پیشین به دلیل آشفتگی‌هایeconomic و freezeتور و freezesخogangetic royal tốt بجーズ پیش نرفته بود مناسبل می‌است.

سوال بعدی اینجاست که چه کسانی باید در رقابت‌های رباتیک و هوش مصنوعی بازی کنند؟ آیا فقط معلمان و دانشجو هستند یا باید به سایرموجبها مثل دانشگاه و فناوری وجود داشته باشد.

توسط mohtavaclick.ir