اعلام پایان عملیات عمره مفرده و آغاز مجدد این پدیده در ایران

اعزام ۲۰۵ هزار زائر ایرانی در این دوره از عمره که پس از ۱۰ سال وقفه آغاز شده بود، به پایان رسید. این امیدوارکننده است که پس از چند سال وقفه، این عملیات مجدداً آغاز شده و زائران ایرانی بار دیگر می‌توانند به زیارت حرم نبوی و مسجدالحرام مشرف شوند.

اعلام گر گزارش ها حاکی از آن است که سازمان حج و زیارت در این دوره از عمره، تلاش‌هایافرینی را برای انجام این عملیات و مهیا کردن شرایط لازم برای زائران ایرانی انجام داده است. با این راه اندازی، حدود ۲۰۵ هزار نفر زائر ایرانی در پیامی لحظه‌ای به سرزمین وحی رهسپار شدند.

عملیات عمره مفرده در ژانویه مسایلی را برمی‌انگیزد. مسائلی از جمله؛ چرا این عملیات پس از ده سال وقفه دوباره آغاز شد؟ این اقدام چه پیامد‌هایی را در تغییر سلیقه و باور مردم دارد؟ اهمیت این مسئله را در برنامه دراز مدت حکومت برای جذب و راهنمایی توریست می‌توانم مورد تأکید قرار دادن.

هر چند که سازمان حج و زیارت متعهد به پاسخ به این سوالات است. با تشریح جزئیات عملیات و استراتژی اجرای آن، می‌توانیم به پاسخ این سوالات برسیم.

در این دوره از عمره، زائران ایرانی از ۱۶ ایستگاه پروازی اعزام شدند. این اعزام‌ها به دو بخش؛ عمره مفرده و عمره مدنی، تقسیم شده بود. این بخش‌بندی با هدف هر چه بهتر مقدمات لازم برای زیارت حج تمتع و تامین رضایت و راحتی زائران انجام شده است.

به گفته گزارش‌ها، خدمات حمل و نقل درون شهری، برون شهری، زیارات دوره در مکه و مدینه، تغذیه و تدارکات در حوزه اجرایی به خوبی انجام گرفت. رضایت حداکثری معتمرین در این زمینه یک الهام بخش می‌باشد.

در این دوره از عمره مفرده، اسکان زائران ایرانی در هتل‌های مدینه و مکه مطابق برنامه ریزی‌ها و استاندارد‌های تعریف شده صورت پذیرفت. هتل‌های مدینه در نزدیکی حرم نبوی قرار داشت و زائران می‌توانستند بصورت پیاده این مسیر بهشتی را طی نمایند. در مکه نیز همه هتل‌ها به سیستم حمل و نقل درون شهری متصل بود و زائران توانسته‌اند در همه ساعات روز برای زیارت بیت الله الحرام مشرف گردند.

مبنی بر گزارش‌ها، یک و نیم میلیون نفر از هموطنان دارای فیش عمره مفرده هستند. در دوره آتی عمره بر اساس برنامه ریزی‌ها قرار است بعد از عملیات تمتع، اعزام بیش از ۴۰۰ هزار نفر از اواسط ماه محرم آغاز گردد و در صورت فراهم شدن شرایط و زیرساخت‌ها ممکن است تعداد اعزام‌های عمره آتی افزایش نیز پیدا کند.

با این آمار پیش بینی می‌شود که بیش از ۱.۵ میلیون نفر با طیING راه هجدول دست یافته باشند.

در حال حاضر، آخرین برنامه ریزی‌های حج تمتع در حوزه اجرایی انجام گرفته و نخستین گروه عوامل اجرایی روز ۱۳ اردیبهشت ماه و نخستین کاروان حج نیز از روز ۱۵ اردیبهشت ماه رهسپار سرزمین وحی می‌شوند.

برای عملیات حج تمتع که از ۲۲ ایستگاه پروازی انجام می‌گیرد؛ حدود ۸۵هزار زائر ایرانی در این موسم توسط ناوگان هواپیمایی کشورمان و هواپیمایی کشور میزبان عازم سرزمین وحی می‌شوند و تمامی تمهیدات لازم اعم از اسکان، حمل و نقل، تغذیه و تدارکات و سایر موضوعات فرهنگی و اجرایی مهیای حضور ضیوف الرحمان می‌باشد.

توسط mohtavaclick.ir