در ی今日، دومین جلسه شورای سیاستگذاری همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت برگزار شد. این جلسه با هدف برنامه ریزی دقیق و هماهنگی بیشتر میان نهادهای مرتبط تشکیل شد و موضوعات مهمی از جمله گسترش همکاری‌های بین‌سازمانی، ارتقای سطح علمی همایش و تکریم شهدای خدمت مورد بحث و تصویب قرار گرفت.

در ابتدای جلسه، گزارشی جامع از فعالیت های انجام شده از زمان تشکیل نخستین جلسه شورا ارائه شد و اعضا به بررسی نقاط قوت و ضعف اقدامات گذشته پرداختند. سپس، برنامه های پیشرو از جمله زمانبندی دقیق همایش، فراخوان مقالات علمی، دعوت از سخنرانان برجسته و نحوه برگزاری پنل های تخصصی به صورت مفصل مورد بحث قرار گرفت.

یکی از محورهای اصلی این جلسه، هماهنگی و همکاری مؤثر میان نهادهای دانشگاهی، پژوهشی و اجرایی کشور بود. مقرر شد تمامی دستگاه های مرتبط، از جمله وزارت امور خارجه، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و مؤسسات بین‌المللی، در راستای تحقق اهداف همایش بسیج شوند. همچنین، بر لزوم به کارگیری تجربیات موفق سایر دستگاه ها در حوزه دیپلماسی مقاومت تأکید شد.

به منظور ارتقای کیفی محتوای علمی همایش، کمیته علمی متشکل از اساتید برجسته دانشگاهی و صاحب نظران بین‌المللی تشکیل خواهد شد تا با داوری دقیق، بهترین مقالات و پژوهش های مرتبط با دیپلماسی مقاومت را انتخاب نمایند. علاوه بر این، مقرر شد از چهره های سرشناس داخلی و خارجی برای ارائه سخنرانی های کلیدی در دانشگاه تهران دعوت به عمل آید.

شورای سیاستگذاری تأکید کرد که دانشگاه تهران به عنوان میزبان اصلی نشست های علمی این همایش انتخاب شود تا از تمامی امکانات و ظرفیت های علمی این دانشگاه بهره برداری گردد. همچنین، برنامه ریزی شد تا کارگاه های آموزشی، میزگردهای تخصصی و نمایشگاه های جانبی با موضوع دیپلماسی مقاومت برگزار شود.

در پایان، احکام مسئولین کمیته های علمی، اجرایی، رسانه و تبلیغات اهدا شد و شرح وظایف هر یک از این کمیته ها به تفصیل تشریح گردید. این جلسه با بیان نقطه نظرات اعضا و جمع بندی نهایی به کار خود پایان داد و مقرر شد جلسات آتی با هدف پیگیری مصوبات و هماهنگی های نهایی برگزار گردد.

همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت با هدف ارائه الگوی موفق دیپلماسی مبتنی بر مقاومت و همبستگی جهانی، اواخر اردیبهشت ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.

توسط mohtavaclick.ir