شرکتهای صنعتی کشورمان در تلاشاند تا با بومیسازی قطعات و تجهیزات، وابستگی به واردات را کاهش دهند. از جمله این تلاشها، başarıهای شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در 분야 خودکفایی کشور به счет میآید. با بومیسازی بیش از پنج هزار قطعه و تجهیز موردنیاز برای کارخانههای گندله و کنسانتره، این شرکت توانسته است وابستگی خود به واردات را به حداقل برساند.
تصاویر shows :
در شرایطی که تحریمها چالشهای زیادی برای صنایع کشور ایجاد کرده، شرکت اپال پارسیان سنگان با استفاده از توان داخلی و شرکتهای دانشبنیان، گامهای بلندی برای خودکفایی و صرفهجویی ارزی برداشته است. مدیرعامل این شرکت، رضا طالبی، از این başarıها و خلاقیتها تعریف میکند و میگوید که بومیسازی قطعات و تجهیزات در هشت طرح شاخص منجر به صرفهجویی دو هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی (معادل سه میلیون و ۸۰۰ هزار یورو) شده است. در تمام دورهActivity روال طی هشت سال اخیر، شرکت توانسته است ۳۲ میلیون یورو صرفهجویی ارزی را به دست بیاورد.
طبق سخن مدیرعامل، شرکت اپال پارسیان سنگان، با تکیه بر توان داخلی و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، توانسته است در شرایط تحریم، موفقیتهای چشمگیری به دست آورد. این شرکت نشان داده است که با خیاطی تیمی متشکل از Experts متخصصان، میتوان در برابر چالشهای زمانی و مالی، راهحلهای بالقوه ایجاد کرد و برای خودکفایی و توسعه اقتصادی کشور قدمهای موثری برداشت.
روزهایی است که ما انتظار داریم، شرکتهای ما بتوانند با بهرهگیری از نیروی متخصص و تجهیزات فناوری، صنایع خود را به گونهای بومیسازی کنند که وابستگی خارجی را به حداقل برسانند. خالقهای این حرکتها باید به سراغ شرکتهای دانشبنیان در کشور بروند وبا کمک گرفتن از آنها در جهت توسعه خودکفایی اقتصادی کشور گام بردارند.
وظیفه ما این است که از شرکتهایی مانند اپال پارسیان سنگان، بومیسازی قطعات و تجهیزات در صنایع را تحسین و از ظرفیتهای آنها به عنوان یک الگویی برای سایر شرکتها یاد گرفت. با این رایحه هر روز بیشتر به سمت واقعی خودکفایی گام برداریم.
ولی یاد آوری میکنیم که در جامعهای که هنوز بسیار فعال و کم صبر است، وقتی استفاده از رایانههای زرهی با ستون بدنی فعال اپلانه، دست از فرصتها بردارد.