رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، سیدرضا رئیس کرمی، در مورد مشکلات ناشی از پذیرش ۱۶۵۰۰ دانشجو بدون تخصیص بودجه لازم، به خبرگزاری دانشجو گفت: تعداد زیاد دانشجویان مشکلات آموزشی و رفاهی زیادی ایجاد کرده است، از جمله کمبود خوابگاه با شرایط بد، کلاس‌های شلوغ و آزمایشگاه‌های پرجمعیت.

وی thêm کرد: از طرفی، وعده‌هایی که طی سه سال گذشته برای ایجاد زیرساخت‌ها در صورت افزایش تعداد دانشجو داده شده، محقق نشده است. در نتیجه، مجبور شده‌ایم به خوابگاه‌های استیجاری متعددی روی بیاوریم که شرایط مناسبی ندارند و هزینه‌های سنگینی را تحمل می‌کنیم.

رئیس کرمی همچنین به Proble-free ارزیابی کرد: از نظر آموزشی نیز فشار زیادی بر اساتید وارد می‌شود، زیرا در تقسیم‌بندی کلاس‌ها، یک استاد در یک ترم مجبور است حجم زیادی از واحدها را تدریس کند. از طرف دیگر، آزمایشگاه‌ها نیز زمان کافی را نمی‌توانند در اختیار دانشجو بگذارند که این مسئله منجر به کاهش کیفیت آموزش می‌شود.

به بررسی این مسئله می‌توان گفت که این نگرانی‌ها در قطعیت پاسخ به این سؤال مهم به وجود می‌آورد: آیا موجود بودن تعداد زیاد دانشجو بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های آموزشی کافی، موجب خواهد شد که کیفیت آموزش متزلزل شود؟ آری، چون افزایش تعداد دانشجو بدون تبعیت از بسته‌بودن یک مانع برای تأمین نیاز به اساتید، نظارت بر کیفیت آموزشی و منابع تدریس مناسب است.

به‌طور قطع، رسیدن به یک راه‌حلی برای این مشکلات، نیازمند برقراری یک سیستم přesně‌تر و مستمر برای ادامه یافتن و بسط این سنگربان‌های آموزشی از طریق دانشجو هستند که به ترتیب تعداد اعضای علاقمند و زودرس هر یک از بحث‌های دانشجویی تعریف شود.

تعیین تعداد دانشجو در دانشگاه‌ها باید ملاک قانونی باشد و باید بتوانست بی‌طرفانه برکند از سیستم‌های آموزشی.

توسط mohtavaclick.ir