موضوع این خبر پیرامون خواسته وکلای امیرحسین مقصودلو برای بیش از یک روز است. آنها در نامهای به مراجع عظام مسلمین از آنان درخواست کمک کردند تا حکم سب النبی حکم سب النبی را که توسط این قاضی صادر شده است، الزامآوری نباشد. طبق گزارشها، این حکم منجر به ابراز نگرانی توسط وکلای مقصودلو شده است. آنها به طور تحقیرآمیز ادعای برخورد خصمانه با موکلشان را دارند و یک هفته قبل نیز درخواست بازداشت این قاضی را کردهاند. با توجه به این اقدامات، میتوان حدس زد که مقصودلو احتمالاً برای به زیر سوال بردن این حکم تقاضای عفو کرده است. این事件 همچنین توجه چند کشور اروپایی را جلب کرده است که در این مورد نیز تقاضای عفو را کردهاند.
در این زمینه، مخالفان حکم سب النبی تلاش میکنند تا توجه مردم را به جرم تاریخی این حکم جلب کنند. آنها میگویند که این حکم یک جرم زشتی است که باید از بین برود. اما تداوم این حکم برای غیر مسلمانان در کشورهای دیگر ایجاد اختلال میکند.
روند سب النبی در گذشته وجود داشته است. بینه درست و بد میشود و رسم الغنا در علم کلام وجود دارد. مساله این است که این اختلافات الآن به کجا کشیده میشود و این آیا ما توانایی مقابله با این مشکل را دارا هستیم یا خیر؟
در این پرونده، ابراز نگرانی وکلای مقصودلو در خصوص حکم سب النبی به شهروندان کشور ما وسیلهای است برای یاد آوری از اهمیت بعضی حقوق بشر و نقض آن در کشورمان. همچنین میتواند به عنوان یادآوری برای بسیاری از افراد در مورد اهمیت داشتن و رعایت کردن حقوق بشر در کشورمان باشد.
توضیحات کامل این رویداد در این متن به نمایندگی خودتان ارائه میشود.
در این پرونده این اشکال مختلفی وجود دارد:
1- مرجع صادر کننده این حکم از یکه اگر قابل اعتماد نیست آیا از دیگری هم قابل اعتماد است یا خیر؟
2- این حکم قبل از آن به یک یا چند کشور غیر مسلمان هم اعلام شده است. آیا فردی که این حکم را صادر کرده است موضوع انتقال حکم یا نماد است. از همین رو، این اشکالی است که در یک کشور با دیدگاه اسلامی مانند ایران زیاد دیده نمیشود.
3- این حکم مستقیماً تحقیرآمیز و مضر برای غیرمسلمانان شده است. باید پرسید که آیا ما باید غیرمسلمانان را تحقیر کنیم یا خیر؟
4- برای اکثر افراد مشکل جرم تاریخی سب النبی یک مسئله مهم است. آنها میگویند که این یک جرم زشتی است که باید از بین برود. آیا ما این جرم را میتوانیم از بین ببریم یا خیر؟
آیا شهروندان ایران قادرند مقابله با این مشکل را امروزه طراحی کنند؟
برخی، دولت ایران را پاسخگوی این پرسش نمیدانند. آنها میگویند که دولت باید قوانین را 更新 کند تا با محیط و شرایط جهانی سازگار شود.
ومجبور نیستیم حالا قوانین را تغییر دهیم، ولی دارای نیازهای جدید در شرایط چند ماه اخیر هستیم. ما را با این شرایط مطلوب مسلمین دنیا سهیم می کنند، ولی ما را هم به دنیا مسلمین سوق می دهند. آب ساحلی بسیار کم است. مهم است که دریاهای نامناسب ما را در سهام مسلمین مملکت قرار ندهد.