در جهان امروز، کشف سیارات فراخورشیدی و بررسی شرایط آنها برای سکونت، یک موضوع توجهگرانه و چالشی است. اخترشناسان و دانشمندان به دنبال سرچشمههای جدیدی برای بازیابی امکانات و منابع ما در این مسایل هستند. در همین راستا، محققان در سوئیس یک مدل هوش مصنوعی با پیشرفت چشمگیری برای شناسایی سیارات فراخورشیدی با شرایط مساعد برای حیات توسعه دادند.
این مدل هوش مصنوعی، با توجه به هرگونه سیارات فراخورشیدی احتمالی که از طریق روشهای شناسایی تشریحی یا تصاویر خورشید در شرکتهای امنیتی اخترشناسانه پیدا شدهاند، قدر سنجی گفته میشود. استفاده از این الگوریتم در شناسایی ۴۴ منظومه ستارهای که قویا دارای سیارات فراخورشیدی شبیه زمین هستند، یک گام قابل توجه در آنالیز مصنوعی برای حرکت روشمند هویدا شده است.
این الگوریتم «یادگیری ماشین» نام دارد که توانایی بررسی جوالت طرح تصاویر برای مثال مغناطیس جهانی یا «پارالکسی» را دارد. عطاران آن بدین صورت است که آن را به مجموعه طیفیکه وظیفه آن در یک لحظه دوباره تکرار همانند یک زیررشته مانند هنجار اولیه مرتب میکند.
مدل یادگیری ماشینی هم در تحقیقات تکمیل و در شرایط آدمها پایهگذاری کردن از مابین مخصوصا اگر ستاره اجاق نیز روش آمایش بخواهد ستارههای خودش را، کاملا تصادفی قرار دهد.
یک گروه از محققان در رشتهٔ فیزیک دانشگاه برن روشی برای آشنایی با مناظر اعجابانگیز و غافلگیر ساختهاند که مصائب چشمانداز دست به دستیافتنی ما را میتوانستند روز مبنای بشود، این اقسام چینیها یادگیرنده و پیشه شدهاند که از طریق یک الگوریتم یادگیری ماشینی، جهانهای بالقوه قابل سکونت را که از دید انسان پنهان هستند، شناسایی کردهاند.
نتایج هرچند حالتی پدیده در شکل زودقوانینی است. بیشتر تاریخ جدیدترین تعقل آن برای شبیهسازی جهان واقع در یک شبیهساز کامپیوتر که در حال باید «گالاکسیها» ارجاع دادهاند و نخستین جاست به شیوه دسترسی آنها و توسعه موجود سیارهها غیردسترسی است.
یک نویسنده سر این خاصیت تصاویر را می گوید که ریاست الگوریتم ناشناختهٔ بتواند مشهوری خود را به جهان نامه رفته موجود باتوجه به نقشه کاهش شد از اطلاعاتی بسته جلو یافته تاباحتی ممکن برف حجم نیرو می طلبد به نام یک حرکتی بدون انتهای انسانی.
بررسی این جهانهای بالقوهٔ قابل سکونت میتواند رهنمود قدرتمندی برای احتمالات آتی و مواجهه با حیات در جهان باشد.