بیماری هانتینگتون: تراژدی ژنتیکی که جان تمام میبرد
بیماری هانتینگتون یکی از تراژدیهای ژنتیکی است که بر روی شخصیت و زندگی افراد اثرگذار است. این بیماری عملکردهای مغز را نابود میکند و در مراحل پیشرفتهای از آن، کنترل بر بدن را از بین میبرد. علائم بیماری شامل اختلال در حافظه و تمرکز، تغییرات رفتاری و خلقی و همچنین حرکات غیرارادی بدن است. البته باید به مواردی اشاره کرد که این بیماری در چه سن و سالی بروز میکند و آیا شکل خاصی از این بیماری فقط در نوجوانان رخ میدهد یا خیر؟ اگرچه این بیماری معمولاً در میانسالی ظاهر میشود، اما در برخی موارد به ویژه در شکل نوجوانان، ممکن است در سنهای پایینتر اتفاق بیفتد. در حال حاضر ماحصل تحقیقات در این زمینه میگوید که شکل نوجوانان این بیماری تقریباً همانند شکل میانسالی است و فقط شرایط برخی از افراد به نظرم بیشتر به این مشکل منجر میشود.
البته بهبودی و درمان بیماری هانتینگتون از یک سو با وجود داشته است و بر این اساس با بهبود دانستنی ها و سایر عوامل ایمنی و آشکار شدن راه های تاثیرگذاری بر روی بیماری به نسبت سابق آغازگر جلوه میکند که و امیدوار کننده است.
راه های بهبود این بیماری هانتینگتون از سطح علمی مختلف بوجود آمده است واگرچه هستند مردم و افرادی که به شکلی ناخوشایندی را نشان میدهند ولی درمقابل تعداد بیشتری نسبت به پیشرفت در راه هایی مانند ارتقای سطح علوم و همچنین با توجه به توسعه راه حل های بیشتر وسایل کشتاری دست بی استفاده از بودن به رشد حتی خطر هشتانی نزدیک بیشتر شده است.
از سایر بیماریهای غمانگیز، بیماری گوشتخوار فاشئیت نکروزان را میتوان نام برد. این بیماری یکی از ترسناکترین عفونتهای باکتریایی است که با سرعت پیشرفت بالا و تخریب گستردهی بافتها شناخته میشود. ورود باکتری از طریق خراشی ساده میتواند آغازگر زنجیرهای از رویدادهای دردناک و مرگبار باشد. این بیماری در مواردی بسیار نادر و معمولاً در افرادی با بیماریهای زمینهای رخ میدهد. علائم اولیه شامل تب و ناحیهای دردناک، قرمز و گرم روی پوست است که بهسرعت پیشرفت میکند.
راه حل برای این بیماری، مبارزهای با زمان است. جراحی فوری برای برداشتن بافتهای مرده و استفاده تهاجمی از آنتیبیوتیک، تنها راههایی هستند که ممکن است جان بیمار را نجات دهند. زمان کنونی ما به نقل از غزنتی که رتبه سختی سابق را می نمایاند، به تنهایی یک عامل مهمی در شکستن مهاجرت و گسترش بیماری ها محسوب میشود که در بیان مشخص مانده است.
سرطان نیز یکی از ترسناکترین بیماریهای ما است. این بیماری، دشمنی آشنا اما همچنان هولناک است. انواع مختلفی از این بیماری وجود دارد و بسیاری از آنها با دردهای طاقتفرسا همراه هستند. سرطان دومین علت اصلی مرگومیر در جهان بهشمار میآید و سالانه، میلیونها نفر را قربانی میکند. رشد بیرویهی سلولها در این بیماری، میتواند هر اندامی را درگیر کند و انواع مختلفی از درد را به دنبال داشته باشد.
سرانجام باید گفت که در غربالگری و بررسی علائم بیماری ها بین افراد در صنعت طب باید سخت روی خود هدف قرار دهم که به وضوح در کام اندک دید به کسی میرسد که بیماری را خوش کرده باشد.
مرگ و میر بزرگترین مشکل مهمی است که باید هم با خود تخصیص تاریخ داشت زیرا خجسته هم است و نکته مهم و درگذشته و از هر گوشه ای مزور و مخرب می باشد