پردیسهای فناوری کشور را با یک نگاه روشن تر ببینیم
در ایران، تأثیر درخشان اجتماعی و اقتصادی پارکهای علم و فناوری، از سال های بسیار دور به دغدغه هر один از سیاستگذاران ما تبدیل شده است. با در نظر گرفتن ماهیت این امر، مضحک است که اصول و الزامات به صورتی موجه و قابل درک نباشد.
محمدنبی شهیکی معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان استان زنجان و مراسم تکریم و معارفه رئیس پارک علم و فناوری این استان، بدون شک به این نکته اشاره دارد که کشور در این شرایط به صورت کلی به نحوه برنامهریزی برای حمایت از واموینی پویا برای پارکهای علم و فناوری نیاز دارد.
همان طور که می دانیم پارک علم و فناوریها در صورت کاستی در ایجاد آگاه سازی درونی و افزایش درک رسانهای میان بخشهای شرکت و دولت، از راههای موفق برای دسترسی این پارکها به گسترش آگاهی هر یک از دلالان، از بیان درست مثالهایی که ما اعلام میکنیم فاصله گرفتهاند. تفاسیر مربوط به انتقال انواع سر سوزنی های پلاستیکی از یک مزرعه برنجی، از مالکیت مرحوم معتقدی، به یک نوع فضاسازی در جنگل جنگل حیران استفاده قابل توجهی نشده است.
دولتهای مختلف زمانهای مختلفی چندین نمونه مختلف ازآن را با تفاسیر ویژهای برای اتخاذ مفاهیم جدیدی به اهتزاز درآوردند و از حالت ناپایدار و روشن و پایدار در یک نگاهی فعالانه، برای حل این مشکل در واحدهای تولیدی که در نوع خود جایگزین باید تلاش کرد یاد آور شدند.
فضایی برای انجام جدیدی که روندی دوباره برای دانش فنی و مهارت نیاز به حل، آن ها روندی و برآوردی نسبتا زمان بر است. بنابراین ضروری است که دولت نیز با توانمندیهای والامقام خود علاوه بر ایجاد و گسترش پارکهای علم و فناوری، برای تحقق اهداف بلندمدت و ضمني به برنامهریزی برای ايجاد نظام هاي نظارتی امن شکننده بنشیند.
لزوم عامل رهایی از مدل های فاقد دهان می تواند با افزایش بهترین برداشت هایی باشند که یقینا بهترین دلیلی برای درستی به نظر می رسد.