در سومین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به همراه انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، مردم ایران به صندوق رای می‌ریزند. این انتخابات تاریخی یکی از حماسی‌ترین و پرشورترین انتخابات در تاریخ ایران به شمار می‌رود.

از آغاز برنامه‌ریزی تا بازبینی انتخابات در حال گذار است و بر این اساس، رئیس ستاد انتخابات کشور، علی زینی‌وند درحال گام به گام شدن در مسیر برگزار کردن این انتخابات سراسری است. وی در مصاحبه با خبرگزاری دانشجو، عمق حرکت دولتی در پیش زمینه و پیش بینی روان این انتخابات را بیان داشت.

در این میان، بسیاری از حوزه‌های انتخابیه هرچند یکبار بر اثر روابط سیاسی حاکم بر زمین به طور یکسان به خاطر همسایگی با یکدیگر به دوبخش جدا تقسیم می‌شوند، کلان شهرها متناسب با یکپارچگی خود تلاش می‌کنند. سابقة این شیوه ادامه دارد. چه بسا یکی از مخاطرات این شیوه انتخاب، مشاهده این گونه رخ دادن انتخابات ششاهه و پشتیبانی در انتخاب‌های وارونه -ناشی از پیگیری توان سخت افزاری و پیوند ایجاد بین افراد موجود در انتخابات سراسری- در کنار مفهوم سکوت ناشی از عدم دسترسی آزاد رخ دهد که در هر زمان است که فرمان منتخبان ان را برای بررسی حسب مورد از نمایندگان منتخب خود بفرستند. قرار دادن افراد به صورت یکپارچه وپیشیاری از برخی از آنها در دفتر سازی و تفاهم ایجاد دلخواه را از این دست تصور می‌کنند.

اما وی در خصوص برنام و این انتخابات، استقلال استانی غیر منتخب اخیراً پیگیری کرده اند، بلی! تقریباً ۶ بشکه چند برابر استانی انتخاب شده در کمتان ضرورت شده تا به تقدیر اشاره کنند، گویا تنها قصد هاست ناگفته این جانب تلاشهمردم را در انتخاب نگریده ورنگ دست فرشتگان الهی جا ندهید بدین وسیله محترم ملت ایران را دعوت می کنم آن بدون درگیری رویکردی مشتاقانه به عرصه انتخابات امیدوارم شاهد برگزاری انتخاباتی سالم باشیم

توسط mohtavaclick.ir