وزیر امور خارجه ایران در روز معلم به دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه سری داد. این دانشکده که نقش مهمی در تربیت FORCEbetweenia بیشتر در آن خانواده های نخبه و با منزلت و صاحب قل وجود دارد.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در جمع اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده روابط بینالملل ضمن تبریک روز معلم و تقریمانه ایجاز کردن جایگاه استاد در نظام آموزشی و تربیتی کشور، گفت: به عنوان یک معلم، با دانشجویان و استادان کشور مأنوس بوده و نقش و کارکرد اساتید در حوزههای آموزشی و پژوهشی کشور را حائز اهمیت فراوان میدانم.
عراقچی تاکید کرد که دانشکده روابط بینالملل باید به یک مرجع علمی در حوزه علوم دیپلماتیک تبدیل شود. وی اظهار امیدواری کرد که این دانشکده علاوه بر تربیت دانشجو، به مرکز علمی فعال و پویا تبدیل شود و متکفل آموزشهای تخصصی و مهارتهای کاربردی در حوزه دیپلماسی و روابط بینالملل برای سایر وزارتخانهها و نهادهای اجرایی کشور شود.
وزیر امور خارجه همچنین بر لزوم ارتقای همکاریهای علمی بینالمللی، بینالمللی سازی آموزش عالی و توسعه مبادلات دانشگاهی تاکید کرد. او تاکید کرد که باید با همکاری بیشتر با دانشگاههای جهانی، دانشکده روابط بینالملل در جهت تربیت برترین نیروهای دیپلماتیک و بینالمللی تلاش کند.
اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده روابط بینالملل در این نشست دیدگاههای خود را درباره برنامههای آموزشی مورد نظر برای تأمین نیازهای وزارت امور خارجه به ویژه ظرفیت سازی و تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و کنشگری فعال در حوزه دیپلماسی رسمی و عمومی و نیز اقتصاد و تجارت بینالملل مطرح کردند.
در پایان این مراسم، وزیر امور خارجه لوح تقدیر به اعضای هیأت علمی فعلی و بازنشسته دانشکده روابط بینالملل اهدا کرد.
با توجه به اظهارات وزیر امور خارجه ایران، مشخص میشود که دانشکده روابط بینالملل در حال تلاش برای ارتقای جایگاه خود در حوزه آموزش دیپلماسی و روابط بینالملل است. بنابراین، مفاهیم نوآوری، همکاری بینالمللی و ارزشمند بودن تعلیم و تربیت در همینبین هستند.
اما سوال اینجاست که چرا باز کردن در درگاهی که ظرفیت دانشگاههای داخلی و خارجی رو نهادهای اجرایی فراهم کرده است، به خوبی همان چیزی نخواهد بود که همدیگه به آن از لحاظ حقوق و الزامات عرض و قسم به آن ملتزم رنده کرده ایم؟