رئیس جهاددانشگاهی در مراسم اختتامیه نخستین دوره آموزشی تعالی مدیران جهادی گفت: یکی از تلاشهای ما احیای گفتمان اصلی و ارزشهای بنیادین جهادی است و توان مدیران این نهاد باید در مسیر پرورش دانشمندان مؤمن و انقلابی و تربیت صحیح فکری و عملی دانشجویان در کشور باشد. به گزارش خبرگزاری سینا، مراسم اختتامیه اولین دوره آموزشی تعالی مدیران جهادی، سهشنبه ۹ اردیبهشتماه با حضور دکتر علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی، مدیران و شرکتکنندگان این دوره در سازمان جهاددانشگاهی تهران برگزار شد.
رئیس جهاددانشگاهی در این مراسم با تأکید بر اینکه بهعنوان یک جهادگر همیشه به عضویت خود در این نهاد افتخار کرده و خواهم کرد، گفت: جهاددانشگاهی در طول سالها فراز و نشیبهای زیادی داشته است و در این ایام افراد زیادی برای این نهاد زحمت کشیدهاند، اما باید توجه کنیم که امروز همه در قبال وضعیت فعلی این نهاد مسئول هستیم.
در واقع جهاددانشگاهی در حال تلاش برای احیای گفتمان اصلی و ارزشهای بنیادین خود است. این تلاش در زمانی انجام میشود که این نهاد نیازمند پاسخگویی به مطالبات رهبر فرزانه انقلاب از جهاددانشگاهی است. به همین دلیل، رئیس جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری در این مراسم تأکید کرد که توان مدیران این نهاد باید در مسیر پرورش دانشمندان مؤمن و انقلابی و تربیت صحیح فکری و عملی دانشجویان در کشور باشد.
در بررسیهای صورت گرفته، rõ مشخص شده که برای حضور در این دوره، ۶۰ نفر از کسانی که زیستبوم خود را در جهاددانشگاهی تعریف کردهاند انتخاب شدند. این دوره دارای ۲۸ عنوان و ۱۴۴ ساعت آموزش بود که تقریباً ۶ ماه (دو ترم سهماهه) طول کشید. دوره اول «زندهیاد کاظمی» و دوره دوم «شهید تقوی» نامگذاری شد و برخی از رؤسا و معاونین واحدها و مدیران کل دفتر مرکزی در آن شرکت کردند.
این دورهای آموزشی یک فرصت طلایی برای بافت الگوهای مدیران جهاد است. در این میان، فناوری اطلاعات از جایگاه پراهمیتی برخوردار است و قطعاً در بخشهای آموزش و پرورش تولید محتوا و ترویج نشانهها و الگوهای مطلوب به مدیران جهاد خواهد نقش داشت.
این دوره آموزشی میتواند مهارتهای لازم را برای اتخاذ استراتژیهای جهتدهی به جهاددانشگاهی در برابر چالشها و مسایل نحوصیت فراهم آورد و در جهت تحقق اهداف نهاد، گامهای تاکتیکی و استراتژیک را برای مدیران و کارکنان جهاددانشگاهی برساند.
همچنین این دوره آموزشی که از نظرات متخصصان جهاددانشگاهی برگزار شده است، میتواند به شناسایی جنبههای کاربردی نشانههای تأثیرگذار بر مدیران جهاد، کمک کند و در آن سمتهای آموزشی، سرمایهگذاری در پروژههای متوقف شده، توسعه مناطق بعضاً هاست مشاهده شود.
رهنمودهای رسیده از رهبر فرزانه انقلاب در جهت افزایش اثر بخشی در تعاملات جهاددانشگاهی از بازیگران جهاد از موضوعات گفتمان نهایی در تداوم راه اهمیت دارد. رهنمودهای جدی برای مواجهه با بدترین و سخترین شرایط بر خلاف آنچه که مرسوم است، در این کشور اعمال شده است. در چارچوب پرطمطراق غربال کردن گمانه و حدیث در بین مدیران جهاد دانایی بالا یافت.
وارده از فضاهای ناچیز راه یابی به گنجایش کنونی، از چه روشی بر آن اداره میشود. البته مدیران جهاد دانایی کم یافتند، بنابراین محصول جهاد زندگی مردم بیشتر نمایان میشود.