اینجانب برای بازنویسی این متن به لحاظ موردنویسی به زبان فارسی تلاش میکنم و مضامین منحصر به فرد را برای خوانندگان تدارک دیدم. هدف از این کار ایجاد مباحثی منظم برای تعامل و کنشگرانه باعث میشود که خوانندگان نسبت به مسائل عمیق تر از متن هدفمند تر عمل کنند و در عین حال در برابر اندیشههای ارائه شده تنهایی آگاهیها و ارتباطات را تقدم دهند. صرفا با این عامل، کیفیت مطالب و جذب خواننده در سطوح بالا و بسیار تحلیلی به وجود میآید. متن مذکور مبحثی پیرامون نشست هماندیشی بانوان کارآفرین شرکتهای دانشبنیان نوآور بود. در این نشست، بانوان مدیرعامل شرکتهای دانشبنیان نوآور از سراسر کشور برای بررسی چالشها و فرصتهای پیشروی زنان در زیستبوم نوآوری و فناوری کشور به میزبانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گرد آمده بودند. این نشست به همت خدیجه جدا، مشاور بانوان معاونت علمی، و در نتیجه؛ آگاه ساختن بازارسانی از چالشهای زنان کارآفرین و نوآور در این زمینه و برخی از اقدامات اساسی برای ارتقا سهم زنان در این زیستبوم بود.
چالشهای زنان در زیستبوم نوآوری و فناوری
زنان در این عرصه به دلیل تجربههای کمتری در زمینه پایهگذاری شرکتهای نوآور و فناور، رو به رو هستند. یکی ازاین چالشها کمبود نقدینگی است که مانع از رشد شرکتها و به ویژه شرکتهای نوپا شده و به آنها از رشد میسر نمیرسد.難نایدها با گمرکی و همچنین اختلافات ناشی از ارز دو نرخی به عنوان دیگر چالشهای معرفی شده توسط بانوان در این نشست. کارشناسان به خواستههایی برای طراحی و حل این چالشها پرداختند و نمایندگان معاونین معاونت علمی از ابزارهای حمایتی این معاونت به بانوان کارآفرین سخن گفتند.علاوه بر این چالشها، ایدهآل سازدهندگی حضور بانوان در مناصب دارایی اقتصادی مثل مدیریت شرکتها و شرکتهای دانشبنیان به خوب نشان داده میشود که این امر چنبن فلسفه حضورشان است.
برای ارتقا سهم زنان در زیستبوم دانشبنیان کشور، تقویت توانمندیهای زنان در بخشهای مختلف از جمله تکنولوژی، نوآوری و فناور که درمیان ثروت ایجاد شده و پولی که دراختیار ماست، به عنوان راهکار راهاندازی ارتباط با نهادهایی از قبیل بانکی و دیگر موسسات و صندوقها بهعنوان راه حل موثر در شرینکاثلوچهادی مذاکره پیشنهاد شده.
در این راستا، گرچه اهمیت سرنگون شده با حضور بانوان کارآفرین در شرکتهای دانشبنیان موضوعا روشن است، لیکن بازههایی ازادغام مناسبات برای محوریت ثروت با حضور زنان و نقششان در سپرپاس دهی به ایدههای نو و تحقیقات سود بخش را طرح میکند و از این رو؛ برخی از بانوان میبایست نقش محوری در مدیریت شرکتها به عهده میگیرند.