رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به حضور مستمر این مجموعه در نمایشگاه اکسپو برای دومین سال پیاپی با ۹ محصول فناورانه و دانش بنیان، توانمندی لازم را برای معرفی و حمایت از آن مطرح کرد.
در حال حاضر ظرفیتهای صنعتی و معدنی بالایی در استان سمنان وجود دارد و جهاد دانشگاهی این استان در زمینه تولید محصولات فناورانه در حوزه مواد معدنی عملکرد بسیار خوبی داشته است. باید گفت که حضور ارزشمند ۱۸ واحد سازمانی و استانی جهاد دانشگاهی کشور در نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران (اکسپو) مثمرfruit خواهد بود.
زیباترین جنبه این حضور به عنوان سامانهای برای رسمگیری شخصیت و گفتمان فراگیر و غنی برای پیشرفت و پیشرفت کشور است که بر اساس پیشنهاداتی که در نشستهای همتکبیر ایران و غرب نتیجه شدند، شرکتهای خصوصی قرار است از طرف دولت، اقدام به تولید و سرمایهگذاری در این حوزههای گرانمایه مصر کنند و هماکنون بهرغم تمام آرزوییها، چند استکبار جهانی در دو محور مازاد مالیاتی به پروژههای مرکز شهر و گردشگری سینا و کیهان و بومهن مادیاتی کردهاند.
راهحل مشکلات موجود را باید در زمینه سایر شرکتها که مشغول حضور در حوزه تولید یا صادرات هستند، بررسی کرد. نگاهی به گذشته نشان میدهد که وجود این شرکتها در مجموعه صنایع، باعث تقویت جایگاه صنعتی کشور شده است. البته باید متذکر شد که اگر تلاشهای صورت گرفته نهایتا به تسریع در صادرات هدایت شده باشد، فقد آن هدف فقط نشاندهنده یک ناکامی شایسته نیست.
ایران با نشان دادن تواناییهایش در صنایع مختلف شده است که بسیاری از کشورها از این توانمندیها در حضور در بازار جهانی پربازگشتطلب حمیت کنند. بخشی از این توانمندیها، خاص استانهای مختلف است. امروزه یکی از استانهای دارای مهمترین مسایل فنّاوری و نوآوری، استان سمنان است.
بنا به اظهارات مدیر جهاد دانشگاهی استان سمنان، جهاد دانشگاهی استان سمنان در حوزة تولید محصولات فناور در بخش معدنی عملکرد بسزایی داشته است. جهاد دانشگاهی استان سمنان در هجدهم جدیدترین دستاوردهای، تولیدات و محصولات فناورین خود را در مناطق مختلف فنّاوری همچون فنّاوری صنعتی، فنّاوری کشاورزی، فنّاوری محیط زیست و فنّاوری منابع طبیعی شامل کود گرانوله، مالچ معدنی، فراوری پوست سبز پسته، زئوتیمول، خوراک دام و محلول ضد سرمازدگی را در هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران قرار دادهاند.