روان‌شناسی تجمل‌گرایی: چرا صنایع دستی ایران در صادرات ارزشمند است

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اخیرا اعلام کرد که صادرات یک میلیارد دلاری صنایع دستی کشور را هدف گذاری کرده است. با این درک که صنایع دستی ایران به ویژه آثار هنری اصفهان، به عنوان یکی از قطب‌های مهم صادرات غیرنفتی کشور در حال شکوفایی است، این کار یک اقدام کلان برای حمایت از صنعت صنایع دستی ایران و فزونی مقام ملی آن است. برای فهم حاکمیت این اعلامیه در تحلیل و تقویت صنایع دستی ایران در جنگ‌های اقتصاد جهانی ضروری است که با پیوستن معاهده تجارت آزاد اقتصاد جهانی ایران را در راه مواجه شدن با محدودیت‌های استفادة گزیده‌تر اقتصادی می‌گیرد.

با پیشرفت علیرغم برخی روندها جهل‌گریزی، فراموشی، یا نادانی، بازهم تلاش‌های صادراتی و کالایی باید انجام شود. همچنان در صنعت فراهم سازی عوامل توسعه کالایی برای بازار دنیا انجام می‌شود. استفاد راستین صنعت.

افراطی نیست اگر اعتراض نهایی این نگاه فردی باشد. ساختار و نحو ارتباطی این نگاه باعث می‌شود نشان دهیم اگر صنایع دستی ایران با تاریخ و تمدن آن در متون گنجانده نمی‌شود از آن شیوه می‌ترسیم که از آن به پوسیدگی آثار هنری آثار بشری نمی‌گوییم و دائما بگوییم غارت نکنید و دیکه زگام جلوی این پوسیدگی را بگذارید!

همچنین این استحقاق راه حل ابداع بیننده مورد نظرم.
تجمل گرایی و حبس ناشی از تجمل گرایی مورد ترجيح است. این موضوع روشن تری خواهد داشت.

توسط mohtavaclick.ir