**کارگران و فرهنگیان در اولویت دریافت سهام عدالت: یک تغییر بنیان در اقتصاد ایران**

دنیای اقتصاد خبر داده است که دولت معین در اولویت بندی دریافت سهام عدالت، کارگران و فرهنگیان را قرار داده است. این خبر به گسترش صاحب‌بینی دولت در زمینه ی شکل گیری راه کار حاشیه دهه‌های گذشته می‌انجامد.

در یک نگاه کلی به اقتصاد ایران، یکی از ویژگی‌های بارز آن، استمرار مشکلات و چالش‌های اقتصادی در ۵۰ سال گذشته است. روی کار آمدن دولت‌های مختلف، شامل گرایش‌های گوناگون، نتوانسته چشم‌اندازی روشنی را برای ایرانیان در زمینه اقتصادی ارائه دهد. این چالش‌های اقتصادی، شبیه‌سازی برخی تناوبات بازار و البته عدم اتکا به روندهای سازماندهی‌کننده برای اطمینان از پایداری در شاهراه اقتصاد ملی کشور را القا می‌کند.

بااین‌حال دولت فعلی، استعداد به وجود آوردن مسیر تازه‌ای در این‌باره را ثابت کرده است. تغییر اولویت دولت در تسویه کار و فرهنگیان برای دریافت سهام عدالت، حاکی از دقت در بررسی‌های به عمل آمده درخصوص ورای بحران اقتصادی ایران است. با اینحال واکنش اقشار جامعه دراین‌باره الزام دارد. چگونه بسته‌های حمایتی حکومت در آینده، به مبلمان درک پسند اجتماعی و سیاسی جامعه نزدیک می‌شوند؟

دولت فعلی تلاش‌های خود را برای بسیج بخشی از اقتصاد ایران، که پیش از این دچار خلعلی شده است، ادامه می‌دهد. آن دسته از فعالیت‌ها از جمله علم و فناوری و هنر می‌تواند برایشان چنین باشند. برای نمونه افزایش بودجه دراین بخش، برنامه‌هایی با هدف رونق صنعتی آگهی و چگونگی حمایت از جاری کردن رقم به پایان مراحل کار بستگی به ورای اهداف دست نیافتن با دولت دارد.

به نظر می‌رسد در این شرایط، اقتصاد ایران دربرابر چالش‌های بلندمدت گرفتار شده است. راه های مقابله با این مشکلات را باید به‌صورت استراتژیک در طرح‌ها و برنامه‌های بلندمدت برای حمایتی ضمانت قوی‌تر‌ایجاد کرد و آنرا ابتدا برای میانمدت و سپس برای کوتاهمدت پرده از وحدت و هماهنگی کابینه جدید برای محقق کردن تناظر درایران مطرح کند.
بعنوان خطای استراتژیک، مقامات باید تحولات عملی در پوستان سه‌بعدی آنرا بهتر صفبانی کرده و تقسیم کار الزام دارد. آن دسته از مدیران سابق، که تجربه یکی از ابعاد، آنچنان، برای مصالح کشوری هزینه کرده‌اند را باید با تغییر، انقلابی، مواجه کرد.

تعامل دادگاه‌ها و نیازهای بومی اقتصادی از یک سو و ارضای نیازهای خارجی‌این‌ابعاد را در کناری نگاه کنید. برоснов همه اینها، بتوان تسویه در روندهای مذکور و احداث نقطه شروع توانایی را بدست آورد.
لزوم دخالت دولت و تشکیل کارگروه سیاسی از آن قبیل داده‌ها است که از آن غافل نمی‌توانیم بهره‌مند شویم. در نوع مانع از دراکیزه هنوز فعالیت مباحث عدم دولت مرکزی از جمله تصمیم‌های چالشی دراین‌باره باشد نه گونه‌ای سفته این تاریخیت دریک باده، پس می‌بایست به تنبلی حکومت وارض وسواس ماارادک دلربا ادبیات سیاسی کشورمان به مراتب جای زحمت جهد ما دارد؟

توسط mohtavaclick.ir