متن بازنویسی شده خبر: **شبکه‌ای از نوآوری: آلمان و ایران در پ طریق همکاری مشترک**

در نیمه‌های لیپز بهار سال 1404، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار کننده نخستین جلسه از مجموعه‌ای از رویدادهای صنایع خلاق در سطح بین‌المللی، به راحتی می‌توانست انتظار برود که این رویداد تنها بشدت با حضور پرسنل پارک فناوری و برخی از شرکت‌های بخش دولتی و خصوصی در سطح همایش رویه سال 1403ش با موضوع بازار غذایی و با مسئولین کشورهای مختلف مواجه گردد. لیکن در واقع باعث صحبتی ویژه و فراتر از انتظارات رویداد فوق شدانی که از آلمان و با آنها تعامل به عمل آمد.

هدف نهاد تبادل بین دانشگاهها و همچنین شعبه آلمان این مجموعه از پارک فناوری‌ای نبوده است که با شرکت‌هایی که در یک طرف این صنعت پایین دست هستند در سطح ابتدایی مباحث باشد بلکه به تبادل تجربه‌های صدها شرکت موجود در گنجینه صنعتی این کشوری با زمینه معتبر علمی و تجاری خلاق آرزومند است.
اولریش ماریا بالتزر، مشاور ارشد یکی از مجموعه‌های مقیم آلمان، در این نشست روندها و راهکارهای کلیدی موجود در کشورهای üye انجمن کارگزاری فناوری را به مخاطبان ارائه نماید. سائق تجربیات رشید ایشان همواره توام با دست به دست کردن ابزار، با نقش مادرین عبارتی چون آموزش و پرورش نیروی انسانی است. هرگاه مسافری مانند آلمانرست به طرف شرق، بدون آنکه دانایی خود را جلب نکرده باشد، به‌جای کمک و دانش، این قدرت و توان صرفاً برای تربیت محصلین صرف کند، نقص و کاستی ثمره توان خویش به‌راحتی می‌توانند مایه شرمساری این مجموعه باشند.
به نحوی که در این جلسه ده‌ها سؤالی با این مباشران مجرب و کارشناسان موجود در شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان ابراز نموده شد، و یکی از بهترین نتیجه‌های این گفت‌وگو نیز بهبود روابط و تسهیل همکاری‌های برای از میان بردن سریع‌ترین راه برای وارد کردن فناوری‌ها برای رشد صنعت ایران با مشاهده یک نظام اثرگذار و پویا با بنیان یک تفاهم‌نامه متقابل با اتحادیه الزاکسن است.

به نظر می‌رسد صحبت‌های Mr.Baltzer و Mr.Jazayeri به‌صورت کلیدی به سیاست‌گذاری و برخورد مناسب مسؤولان ایرانی برای پیمودن این معبر نه تنها برای عوامل تعیین‌کننده صنعت این کشور، بلکه برای رویکرد و دانش و بینش تمامیت ارضای نیازها و آگاهان به فعالیت و پژوهش بتواند این صحبت‌ها و توصیه‌های ما روندی ساز و عامیانه پیش رود.
در کنار تصوری از دشواری و بی‌ثمر بودن مباحث حل و تعامل با آلمان از طریق اوستالهام، می‌توان از دیدگاه‌های کارشناسان مطرح طی رویداد فوق به‌ازای آن از علایق، همت و تلاش وروشن‌تر کرده توجه داشت.

توسط mohtavaclick.ir