در 이전 سال، خبر مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در مورد تعداد بالای موارد تب دنگی در کشور به اطلاعرسانی رسید. این مرکز اعلام کرد که از ابتدای سال تا ۱۲ اردیبهشت ماه، ۱۷ مورد ابتلا به این بیماری شناسایی شده است. این گزارش میتواند نقطه عطفی باشد در کشف پدیدهای که موجب افزایش ابتلا به این بیماری شده است.
تاکید بر اهمیت برنامهریزی درمورد مسائل بهداشتی حائز اهمیت است. این موضوع نشان میدهد که برای مقابله با بیماریهای واگیر بهداشتی برنامهریزی و برقراری نظم و سازمان مهم است. در این راستا، وزارت بهداشت برقراری طرحهایی برای پیشگیری از این بیماریها و شناسایی سریع موارد ابتلا حائز اهمیت است.
در نگاهی历史یتر، به نظر میرسد که این موضوع همچنین نشاندهنده اهمیت نقش آگاهی و آگاهیرسانی در میدان کنترل این بیماریها است. این فعالیت میتواند منجر به امییزد ابتدا پیداکردن سریعتر موارد ابتلا و دستیابی به درمان فوری و موثر شود.
حال با وجود این تقاضا چارهای در مد نظر برای کنترل این بیماری؟ آیا این بیماری میتواند منجر به اپیدمی و پسیوم شوند؟ پاسخها و این سئوالات حائز اهمیت و حتما نیازمند تحقیقات و بررسی دقیقتری است. هرچهقدر که این موضوعانإی طبق سرنخهای موجود برای ساماندهی و استحکام و دستگاههای مربوطه باید تحقیقات πιο شدید شدهباشد.