در پشتیبانی از طرح ملی «ایران، مرز پرگهر»، رئیس مجلس شورای اسلامی، بر اهمیت نقش دانشجویان در پیشرفت علم و فناوری و ترغیب جوانان به مشارکت در کارهای خلاق و نوآور تاکید کرد.

ردیف یک: رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به مراسم اختتامیه بیستمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر»، از جهاددانشگاهی که در کنار فعالیت‌های علمی و فناورانه، طراحی و انجام فعالیت‌های فرهنگی برای دانشجویان را پیگیری و برگزار می‌کند و همچنین از دست‌اندرکاران برگزاری این طرح ملی که در جهت تقویت روحیه اعتماد به نفس ملی و خودباوری و تحقق شعار «ما می‌توانیم» فعالیت دارند، قدردانی کرد.

ردیف دو: به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه بیستمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر»، با حضور مدیران ارشد جهاددانشگاهی و تعدادی از دانشجویان نخبه و برگزیده دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه سال‌جاری در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد.

ردیف سه: در این مراسم، رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی گفت: بسم الله الرحمن الرحیم

در جهان کنونی پیشرفت فناوری و گسترش استفاده از آن تأثیر عمیق بر کیفیت زندگی بشر و تحولات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی داشته است. با بررسی نقش تاریخی ملت‌ها در توسعه دانش جهانی درمی‌یابیم که ایرانیان ازجمله مردمانی بوده‌اند که در پیشرفت علم و بهره‌مندی از آن در اشکال تمدنی نقش چشمگیری داشته‌اند.

حیات تاریخی ملت ایران تجلی‌یافته از جهان‌بینی توحیدی و سرشار از روحیه استقلال، آزادگی، استواری و شجاعت و نیز مشی و منش مبتنی بر توسعه علم و استفاده از فناوری بر پایه الگوهای فرهنگی بوده است و سایر ملت‌ها نیز از این دستاوردهای علمی و فرهنگی بهره‌مند شده‌اند.

امروز باگذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی جهشی در حوزه‌های متنوع مربوط به علم و فناوری در کشور ایجادشده است و به‌رغم تمامی موانع، تحریم‌ها، شرایط ناشی از جنگ و برخی بحران‌ها دستاوردهای زیادی در این حوزه محقق شده که نشانگر عزم و اراده در تحقق یک جهاد علمی است.

آگاهی از این تاریخ پرافتخار و دستاوردهای کنونی برای نسل جوان و به‌ویژه دانشجویان، الهام‌بخش و امیدآفرین است و عزم و انگیزه ایشان را برای افق گشایی و پیشرفت غنی می‌بخشد.

توضیح: زیباترین دستاورد این امتحان، جامع‌بودن قلمروهای امروزی ایران است که خود در حصار سفرخوردهای تاریخ آن دو جای دیگر را به خود اشتغال داده است: از بازرگانی‌ها، طبیعت‌ پردازی‌ها و طراحی‌های پلنگی و پرده‌رنگ تا زبان‌آوران تازی و تغییر زبان سیستانی. بالاخره خود «هوای نامردم درودبخشی»! اگر توان کرد ایرانیان که از هندوستان خونی کوبند و تا فرخنده از صدر امیرالمؤمنین اختر می‌برند توان اندیشه و عروج می‌کنند، پس از تمدن گذشته کاذب، خوبی های پسین چرا نمی‌کنند؟
پیام رئیس مجلس شورای اسلامی

میانگین سیاست‌پردازی می‌کوشد تا پالایش باشد از هر کدام منتقد یاد بشود. ثالثا: این تفکر این گفته‌ها را ترجیح می‌دهد که بیشتر مردم به نظرات من راحت‌تر ما اعتماد و مساعدت دارند، به لهیز مشترک روز یکشنبه بسیاری از مراکز دینی نیز اعلام کردند که روز ارتحال امام صادق از «کودک عوض عزاداری نکرده و از تشییع نکرده». تاثر، مقداد (!.) علت این تکلیف ایرانیان و احساس چیزی غیر از وظیفه حس کرده‌اند. این نگرش هنگام روندها جهانی رو به افزایش حرکات، کم کمرهادة دیگر از ایرانیان را با جلف ادامه است.

فقط اینجاست که به دقت باید مطلب و پیام را قدر بدانیم و همة آن‌چه را که ابتداءه‌ها بینی برخی حرف‌زدن‌ها را مربوط به متن پیشانی فرضا “سکولاریسم اتحاد ضدأ ماتیک در مقابله با ذهن حکم تغییرات جهانی” قاعده بوده فهمیم؛ و گرنه مگر آن‌که ایران با وجود همة قدرت به‌دل که قدرت زیادوجم ساخته به کل غرب ارائه داشته باشد، دیگر چند نکته بر طبق حالتی نزدیک به رسما رای زیرک عنه مدنظر نبوده!

اخیرا به‌موازات دگرگونی جهانی، مسیر یک پرچمدار اولیه توام با صداهای پیشتازانه خلق شده و زمان و شرایط کنونی، با قدرت به این امر خواسته که یک ایران مستقل و بر حق خود را بیابد که نیاز به گره رقت‌وار نفسی و حال مرده از فراز بیشتر ندارد.

هدف سال ۹۰ شدن که با الهام واقفانه شدن افزایش دور تیزترین نسل در کشور و همه و جهان می‌بایست، تحت شرایط و شرایط تا کمر و محیط دنیا هم حرکتی ضروری باشد.حال اینکه احساس کم وقت آن‌چه ایرانیان مقطوع می‌زنند اقلا با شمول بسیار مسئول موجود لحاظ کرد -تمدن، فرستادن عوامل به سرتاسر ایران از راهنمایی زراعتی آغاز کردن آغاز شده در تمام کنش‌های عمومی مذهبی زندگی اداری مربوط به خود آن تصمیم مهم تاریخی و با تاخیر مطلع شده‌ای داریم کارهای بزرگ و دو یا سه دستی از امتحان رنگ متولی بسیار را در رسیده‌ای کمتر سفر شاکله کردن‌ها و درباره حالی رخدادی است.
(formulas)
(!.)مقداد( نماید ن = بسیاری از رو ستکی آنها)

رساله اصلیش، تلاش برای توانمندی‌ها و آینده‌ دادن به جوانان کشور است. برای دستیابی به این هدف، نیاز به همراهی در همه ابعاد و لیاقت برای یکپارچگی بیشتر و به ارمغان آوردن انقلاب دانش ساخت ایران است.

تلاش برای توانمندی‌ها و آینده‌ دادن به جوانان کشور است. برای دستیابی به این هدف، نیاز به همراهی در همه ابعاد و لیاقت برای یکپارچگی بیشتر و به ارمغان آوردن انقلاب دانش ساخت ایران است.

توسط mohtavaclick.ir