**خورشت ترشی قورمه اردبیل: یک مزه ی خارقالعاده**
در بین زاهدانان ایرانی، خورشت ترشی قورمه اردبیل بدون شک یکی از غذاهای خوشمزه است که به عنوان یک نمونه یگر از غذاهای سنتی اردبیل شمرده میشود. این خورشت برشته از لوبیا چشم بلبلی، گوشت گوسفندی و آلو خورشتی با استفاده از مواد اولیه هرچه کمتر و با вкуای متنوع و منحصر به فردی آماده میشود.
**تاریخچه ی خورشت ترشی قورمه اردبیل**
خورش ترشی قورمه اردبیل سالهاست که به عنوان یک خورشت محبوب اردبیلی شناخته میشود. این خورشت معمولا با گوشت گوسفندی، لوبیا چشم بلبلی و آلو خورشتی درست میشود. در سیر کردن این غذا، سبزیجات مختلف، جمله ی چوب دارچین، فلفل سیاه، زعفران و پیاز داغ فراوان استفاده میشود. همچنین به طعم این خورشت برای جوانه ذینوی خاصیت آرام بخشی دارد.
**طعم و سلیقه**
آلوی خورشتی یا آلو بخارا معمولا برای تهیه خورش ترشی گورما اردبیل استفاده میشود. اگر این ألوی جدید است که برای اولین بار میخورید و اگر آن را ترش خوردید بهتر است در بشقاب به ترشی زیاد اضافه نکنید و بجای آن سیبزمینی خام را به آن اضافه کنید.
اگر از لوبیای خیس در این غذا استفاده میکنید باید لوبیاها را برای دو بار بجوشانید و آب آنها را تخلیه کنید و سپس به غذا اضافه کنید.
**مدت زمان لازم برای تهیه خورشت ترشی قورمه اردبیل**
در مجموع این غذا حدود سه ساعت زمان لازم دارد و از این طریق ۶۹۰گرم غذا برای ۵نفر آماده میشود.
**طبع کلی غذاها**: acidic
این غذای خود از رشتههای اطلاعاتی تهیا شده است
**لیموجی های آماده با زعفران**
جمع غذا لیموجی اردبیل: 4389 کیلوگرم
این غذا با سبد دیتابیس ما تشکیل شده است