قیمت دلار در روز دوشنبه با افت ارزش در کانال ۸۳ هزار تومانی بازگشایی شد و تا پایان معاملات این روز همواره با کاهش ارزش همراه بود. قیمت دلار با کاهش دو هزار و ۳۵۰ تومانی با رقم ۸۲ هزار و ۱۰۰ تومانی بسته شد. این حرکت قیمت از آن لحاظ اهمیت دارایی است که نشان می‌دهد قیمت دلار در معاملات روزانه مبتنی بر روندها و حرکات بازار است و این همان چیزی است که بازار می‌خواهد ببیند: همان‌طور که قیمت دلار در روزهای اخیر با کاهش مشهود همراه بوده، با کاهش همچنان ادامه دارد.

اما چرا قیمت دلار چنین رفتاری دارد؟ یک دلیل روشن در روز سه‌شنبه با احتمال مذاکره میان ایران و آمریکا آغاز شد. این خبر درست زمانی منتشر شد که معاملات بازار ارز در حال انجام بود و به همراه خود ایجاد پایداری قیمت‌ها را نیز در پی داشت. اما در ادامه کار بازار، با انتشار خبر مربوط به مشخص شدن روز و محل برگزاری این نشست، قیمت دلار و ارزهای مهم نیز عقب‌نشینی کرد. این حرکات قیمت نشان می‌دهد که قیمت دلار در زمان انتظار و خبرهای اقتصادی بسیار دال بر بهبود شرایط اقتصادی ایران منعکس می‌شود. درحالیکه قیمت دلار در روزهای پیش از مذاکرات کاهش می‌یابد، پس از برگزاری مذاکرات Giá افزایش می‌یابد. این نشان می‌دهد که پس از مذاکرات در ماه‌های آتی گران می‌شود، حال آنکه پیش از مذاکرات اگر میرود به قیمت ۸۰ هزار تومانی رسیده باشد؛ معتقدم پس از مذاکرات یک قدم بالاتر نیز قرار می‌گیرد.

با توجه به درconstants لحاظ به اهمیت بسیار زیاد این نشست‌های مذاکره‌ای، کارشناسان اقتصادی معتقدند که کف قیمت دلار همان منطقه ۸۰ هزار تومانی است؛ مگر اینکه خبر قطعی در خصوص حصول توافق به بازارها تزریق شود. این نشان می‌دهد که بازار اقتصادی همواره به اخبار و اطلاعاتی که مرتبط با بهبود شرایط اقتصادی ایران هستند علاقه دارد. حتی قیمت دلار و ارزهای مهم نیز بر اساس همین اخبار متأثر می‌شود. در این بین، صحبت از راه حل یا پیشنهادی برای解决 این مشکل در مقاله به میان نیامده است و این یک شکست در یک مقاله اقتصادی است.

توسط mohtavaclick.ir