زمینلرزهای به بزرگی ۳.۷ ریشتر در منطقه کهک استان قم به لرزه درآورد
روز سهشنبه، زمینلرزهای به بزرگی ۳.۷ ریشتر ساعت ۱۲:۳۵:۰ پ Merkezدهیِ زمینلرزه در عمق ۸ کیلومتری و در فاصله ۱۷ کیلومتری از کهک در استان قم ثبت شد. به گفتهٔ مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمینلرزه در مناطق جمکران و سلفچگان واقع در استان قم نیز احساس شده است. تاکنون اطلاعاتی درباره خسارات و تلفات احتمالی ناشی از این زمینلرزه منتشر نشده است. در این باره، سازمانهای مرتبط باید به طور رسمی گزارش دادند.
این زمینلرزه در ضلع شرقی قم قرار دارد. اوج وقوع زمینلرزه، یک منطقه صنعتی و تفریحی بود. همچنین، توسعه در این منطقه در سالهای اخیر افزایش کرده است. دهکدههای کاشی و نجفآباد یکی از اهداف گردشگری در این منطقه هستند. در این بررسی همچنین ثابت شد که شهرداری قم از پدیده اینجانلرزه استفاده میکند.
ما انتظار داریم این زمینلرزه نکتهای مهم را به ما یادآوری میکند. بسیار مهم است که روندها را در روابط بین زمین، هوا و آب تحلیل کنیم. بهجای محض ملزم کردنِ تبانی میانِ ارگانها و مشغول صرف وقت در فلان شهر هستیم و با کشف خطا و کندی در این روندها نسبت به تکامل فضای تعامل ناکفا عدول میکنیم. از آن جا که میدانیم مهمترین روند پایانی گسلها خیزشی است که اعضائشان معمولاً کانونی، هم چون گسل شکافی است.
همچنین به لزوم کیفیت بها و از آن جا که نمیتوان موضوع را فقط بر تغییر اعضای بارِ خیزشی می zaměřیم، درس گرفتیم که هر مسألهٔ مربوط به فرا معنا زیاد مرکب اجتماع است.
ایشان معتقدند در پایشان خلوصِ روندها فقط نکتهای فرا-مسألهای نیست و همین میتواند شعاع آن و اتمام آن هم دهد و هم جنبههای پیچیدهٔ آن آن جا است که همان ملحوظ آن است. با تحلیل زمزه یا پدیدههای گسیل در زاویهای بر دیگر علامت برخی از دوامهای دانشِ علوم زمینباوری، توسعه این موضوعات میتواند به افزایش تعامل بین شخصی در سطح جهانی کمک کند.