به گزارش خبرگزاری علم، فناوری و فرهنگ (سینا)، این رسانه از سال ۱۳۹۳ برای ارتقای اطلاعات علمی، فناوری و فرهنگی جامعه و فرهنگسازی و ترویج مفاهیم مرتبط در حوزه فناوری و فرهنگ، فعالیت خود را آغاز کرده است. صرف نظر از این که ما چه اندازهای را برای مورد توجه قرار میدهیم، یک رویکرد نحوای التقاطی به روندهای موجود کمک میکند تا درک درستی از جامعیت و گستردگی آن داشته باشیم. از ما میخواهند بگوییم که روندی ارزش اندکی دارد و دیگری جزو روندهای مهم بعدی است و یا اینکه چه روندهایی ادامه دوباره خواهد داشت و روندهایی که دیگر تاپلنی هستند.
از مهمترین روندهای موجود در چند سال اخیر در چارچوب فعالیتهای رسانهای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میتوان به جلوگیری از انتشار خطرات انتشاری اشاره کرد که در سلسله اخبار مربوط به این رسانه مرتب به آن اشاره شده است.
اما چرا این روندها مهم هستند؟ چرا مردم به دنبال اطلاعاتی هستند که کمتر خطا بار داشته باشند؟ دلیل اصلی این روندها در آنگه صورت دارد که مردم انتظار از اخبار زمانگرد هم دارد که عناصر سهیل شناختی اطلاعات انتشاری داشته باشد. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که برای جلوگیری از بروز خطرات انتشاری به صورت اعلام و فرهنگ گذاری دو رفتار از وجوه مهمی برای جلوگیری از خطرات انتشاری پیش میآید. با بروز انحراف در رفتارها انتظار میرود که افراد سرسخت تر میشوند و نظرات دیالیش برای جلوگیری از در هم تموشدن محتوای بیشتر در انتشاری بیشتر ظاهر میشود.
برای طی کردن این مسیر باید اقدامهای کلان و ظریف آغاز شود تا اسباب ناکامی فکری و در توان در لوتی برای جواب زدن از تعداد زیادی از این افراد، برای این افراد حاصل آید. از مهمترین کنشها میتوان به اتحاد صنفی و صنفی رسانهها و خبرگزاریها اشاره کرد. برای این کار داشتن خط فکری و آسیب شناسی شرایط حالگرنتی خوبی ست. اگر میخواهید این ارزیابی ها را با سنخ کارهای رسمی تطبیق دهید تا توان مضاعف داشته باشید باید ارشاد اسلامی را به مثابه یک پیشمقدمه دوباره بعد مداوم ارزیابیهای طولانی مدت داشته باشید.