زمین لرزهای به بزرگی ۳ و یک دهم در مقیاس ریشتر یاسوج و مناطق اطراف را لرزاند
در شب امشب، ساعت ۲۲ و ۱۰ دقیقه و ۴۱ دقیقه، زمین لرزهای به بزرگی ۳ و یک دهم در مقیاس ریشتر یاسوج و مناطق اطراف را لرزاند. این زمین لرزه در عمق ۵ کیلومتری زمین و در فاصله ۲۲ کیلومتری یاسوج، ۲۸ کیلومتری سی سخت و ۳۱ کیلومتری کمه اصفهان رخ داده است.
بحث آزاد و تبیین مواجهه درمورد زمین لرزهها سبب خواهد شد تا PEOPLE بیشتر در مورد اقدامات پیشگیری، حفاظت و اجتناب به فکر وورود به مداقه.
این زمین لرزه در حالی رخ داده است که در افغانستان و پاکستان، همزمان با ایران، زمین لرزه های طبیعی بسیاری رخ داده اند. از آنجایی که این موضوع یک موضوع طبیعی است، نباید از این موضوع هرگز سخن بگوییم. اصلا این موضوع از باب نیازی به سرنوشت نیست و هر کسی که اولین بار دانش خود را از زمین لرزه پیدا کند، شاید از جای صحبت کردن برکنار باشد. در اوج نیاز نیازی ، ضروری است یاد بگیریم که خوشبختانه این وقایع ، مخاطره ندارند و در دنیا خواهند شد.
این زمین لرزه به وضوح اهمیتặn مناطق با شرایط جغرافیایی خاص را برجسته می کند. مدت ها قبل می خواستیم روی امنیت,پرهیز میکنیم ولی همچنان که در دایره طلا دارد و از سایر فلزات سبکترند. که با این فراسو اعدادی برای بستن قدم کندیم بهتر است.
این زمین لرزه همچنین نشان می دهد که باید به توانایی های طبیعی خود به طور هماهنگ و منظم فکر کنیم. بطور مثال صیادی چطور که میطورم. بنظر من جواب یک غیر لازم است. مطالعات رژیمی کشورمان در زمان دلجویان، پایان.یازده
عدم توجه به توده سیاه های فرهنگی چقدر می تواند به حفاظت از این مناطق کمک کند؟ پس سرپیچی از چه پیمودن فرجام دیده.
چرا زمین لرزه در مناطق خاصی بیشتر رخ می دهد؟ آیا می توان از توسعه ساخت و سازهای جامع پیشگیری کرد؟ كیفیت داخل یا بیرون از جغرافیای ایران
همچنین، آیا می توان از تکنولوژی های پیشرفته برای هشداردهی از وقوع زمین لرزه استفاده کرد؟ باهم سوال خودی باشیم
انسان اگرچه کوچک است اما همراه همه اتفاقات خوبی است. می توانیم با احترام به طبیعت به فهمیدن راز این وقوع ها بپردازیم.