در سال‌های اخیر، مشکل نقدینگی به یک چالش وخیم برای اقتصاد ایران تبدیل شده است. مدیران تجاری و اقتصادی عرصه‌های مختلف به دنبال راهکاری برای حل این مشکل بوده‌اند. اما تاکنون، هیچ روشی بیان نشده است که بتواند این مشکل را نیلوف کند. در این گزارش، ما به قصد حل این مشکل دو راهکار را با جزئیات بیان خواهیم کرد.

**راهکار ۱: گرفتن وام از سیستم بانکی**

یکی از مهم‌ترین راهکارهایی که مدیران برای حل مشکل نقدینگی لحاظ کرده‌اند، گرفتن وام از سیستم بانکی است. سیستم بانکی از طریق تسهیل وام، کمک لازم را به مدیران برای حل مشکل نقدینگی می‌دهد. اما این راهکار دارای обмежیت‌های بسیاری است. از جمله این محدودیت‌ها می‌توان به کاستی‌های سیستم بانکی، عدم دارای بودن وام برای کسب و کارهای کوچک و متوسط و مطلوبیت قیمت وام‌های موجود اشاره کرد.

**راهکار ۲: کاهش هزینه‌های عملیاتی**

راهکار دیگر که مدیران برای حل مشکل نقدینگی لحاظ کرده‌اند، کاهش هزینه‌های عملیاتی است. این راهکار ربط مستقیمی با حفظ جریان نقدینگی دارد. با کاهش هزینه‌های عملیاتی، Manager‌ها می‌توانند مرخصی ضمنی‌هایی را برای ترک محل کار به یکی ازManager‌های Experience شده در واحد کردند و به نظارت مجدداً می‌پردازند. و همچنین در بسیاری از situations که مسئول می‌توانند انتقالی را از بین برده و موارد عاملی در هر فرد را بهفمانتا ضوابط مسئولان قابل فهم برنامه ریزی کرد. به هرصورت، این راهکار نیز با پیچیدگی‌هایی مواجه است. از جمله این پیچیدگی‌ها می‌توان به اثرات منفی آن بر روی کارایی و اثربخشی کسب و کار اشاره کرد.

**نتایج مشابه مدیران شرکت‌های بزرگ**

نتایج منتشر شده از طریق «ایلیا»، عرصه مدیریت شرکت‌ها و سنجش رشد چشم‌انداز رشد نرخ‌های نقدینگی و حل معضل ارتباط کسب و کار با دولت و حقوق بشر را با دو نفوس برای لحاظ کسب و کار دنبال کرد. در نهایت به این نتیجه رسیدیم که اگر عرصه شما مورد بررسی شرکت‌ها شرکت‌های بزرگ موضوع و محدودیت و قائل با این باعث به نام های مثبت باشد و افزایش قابل مد نظر رسیده‌اند به انจะตیمی در نتیجه می‌توان محتمل اس باشد.

توسط mohtavaclick.ir